Lilianko Kitusia nie byla cala mokra, tylko karczek i lapki. Spi w pudelku, ktory postawiłam przy kaloryferze. A wlasnie rozpalam w kominku. W mieszkaniu mamy cieplo a zaraz bedzie bardzo cieplo

Casico a na co ten bezopet? Nie podaje tego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:A po kupce luźno w doopce
to się można zwinąć
klaudiafj pisze:A po kupce luźno w doopce
to się można zwinąć
klaudiafj pisze:Hej
Kitusia nie ma pięknego futra po kąpieliteraz ma takie posklejane strąki. Jakby to rozczesać to było by lepiej, ale gdzieś się szczotka zgubiła :/
Kitusia już nie wskakuje na ławeczkę. Nie wiem czy się tym martwić. Raz wskoczyła i to bez pomocy stołeczka z lekkością. To pudło zrobiłam parę dni temu i chyba go Kitusia wcześniej nie zauważyła. A ostatnio szła sobie do wody, patrzy - nowe pudło! Podeszła, powąchała. Pachniało walerianą i kocimiętką i weszła do środka i położyła się na myszy. I tak jej się tam spodobało, że teraz ciągle tam przebywa.
A bardzo dawno Kitusia nie mieszkała w pudle. Trochę jej zwiększyłam wejście i teraz aż za dużo, bo z tą łapką przez małe okienko łatwo jej się nie wchodziło.
klaudiafj pisze:Miałam wczoraj małego czarnego pająka takiego paciorkowego, nie brzydkiego, przy szafce nocnej. Naprawdę mały 0,5 cm może. I wydaje mi się, że to uciekinier sprzed kilku miesięcy z garderoby. Garderoba to taki mikro pokój, gdzie mam garderobę i spiżarnię w jednym. I on był za szafą i lubił sobie tak siedzieć, że był widoczny, ale zaraz czmychał za szafę jak się go chciało złapać. Nastała zima. Garderoba to jedyne miejsce w mieszkaniu bez ogrzewania. I nagle taki sam pająk znajduje się u mnie za szafką nocną przy kaloryferze - przypadek? Nie sądzę Niestety, za swoje winy, czyli za to, że pająk jest pająkiem, został skazany na wygnanie na mróz i to karnie, bo przez okno na klatce.
(Choć bym się nie zdziwiła jakby jednak mój chłop zostawił go na klatce schodowej, no bo przecież zima i pająk umrze na dworze).
Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 81 gości