Pewnie, że już podpięty

Jestem dziś już po drugiej rozmowie z penem Eizo

Już wszystko jest jasne i klarowne

Dobrze, że go mam

Ale nie miałabym go, gdybym tak po prostu kupiła monitor w sklepie. Kontakt dał mi do siebie na warsztatach foto dla fotografów, gdzie prezentowali swój sprzęt

Jestem też już dziś po 1,5h kanałówki. To już trzecia wizyta i będzie jeszcze jedna, bo babka nie umie doczyścić mi jednego kanału, bo jest ciasny, skręcony i długi

Zrobiła zdjęcie i się okazało, że nie dotarła do końca. I za 2 tyg kolejne drążenia. Na szczęście nic mnie nie bolało, choć i tak prawie zemdlałam.
Mamy też już listę rzeczy do remontu w naszym lokalu. Zapowiada się nieźle

Ale nie wiedzą, że chcę ścianę walić

Moje koty szczęśliwe i radosne

Marysia bryka jak owieczka na polu

Nie będę już kupować faliway, bo chyba co złe mamy już za sobą. Znowu jest jak wcześniej.
A tu Wam chciałam pokazać jak my sobie dajemy buziaczki z Tosią

Opowiadałam Wam jak ją od małego nauczyłam dawać buziaczki to teraz czasem mi nos wystawia i mnie całuje

Wcale jej nie trzymam

Siedzę sobie po turecku na dywanie, a Tosia siedzi mi na kolanach. Mam dużo zdjęć z tego momentu, jak się do mnie wtula, jak oczki mruży, ale są słabej jakości to nie będę prezentować - musicie uwierzyć mi na słowo

Ja oczywiście wyszłam jak kaczor donald, no ale z tej perspektywy i na przedniej kamerce to cudów nie ma

A jutro mam zajęcia w ZAPFie - cieszę się

I jest Jarmark Staroci w Bytomiu - może uda mi się zdążyć. Chciałabym jakiś aparat foto kupić

Dwa razy już zdarzyły się piękne egzemplarze u prywatnych sprzedawców. Tacy są najlepsi, bo sprzedają co mają na strychu i to za bezcen. Handlarze sprzedają złom i liczą jak za złoto.