Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2016 16:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Help. Czarne mnie zeżre z kopytami!!! :strach: :strach: :strach:
Rano Ciorne zjadło śniadanko. W zasadzie prawie dwa śniadanka. Czyli prawie całą dzienną porcję barfa. Później byłyśmy na kontroli - w pysiu ok, ładnie się goi. Kuj zniesiony z godmnością. Trochę się remonwalescentka zziajała ze stresu i upału, po powrocie zrobiła sobie leżing załóżkowy. Ja zrobiłam zakupy, ogarnęłam chałupkę, w międzyczasie zaczęło lać, a więc się ochłodziło. No to apetyt wrócił - na obiad Ciorne wsunęło swoją porcję i pół porcji Ofelii.
Mamy godzinę 17-tą, michy puste. Nie wiem czy rozmrażać kolejnego barfa, czy dopchać Ofelię chrupami lub puszką (bo biedna ledwo co zjadła).
PS. Mała Czarna wraca do stanu normalnego, już dzisiaj się o mnie poocierała, obśliniając mi pół ręki. I zaczęła śpiewać.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lip 02, 2016 16:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MB&Ofelia pisze:Help. Czarne mnie zeżre z kopytami!!! :strach: :strach: :strach:
Rano Ciorne zjadło śniadanko. W zasadzie prawie dwa śniadanka. Czyli prawie całą dzienną porcję barfa. Później byłyśmy na kontroli - w pysiu ok, ładnie się goi. Kuj zniesiony z godmnością. Trochę się remonwalescentka zziajała ze stresu i upału, po powrocie zrobiła sobie leżing załóżkowy. Ja zrobiłam zakupy, ogarnęłam chałupkę, w międzyczasie zaczęło lać, a więc się ochłodziło. No to apetyt wrócił - na obiad Ciorne wsunęło swoją porcję i pół porcji Ofelii.
Mamy godzinę 17-tą, michy puste. Nie wiem czy rozmrażać kolejnego barfa, czy dopchać Ofelię chrupami lub puszką (bo biedna ledwo co zjadła).
PS. Mała Czarna wraca do stanu normalnego, już dzisiaj się o mnie poocierała, obśliniając mi pół ręki. I zaczęła śpiewać.

Kochana :1luvu: Tobie nie można dogodzić.... :ryk:
Najsampierw płaczesz,że Czarnidełko nie je....no to Ciotki czarują co by kotuś jadł... :201461 :201461 :201461
Teraz znów,że zeżre Cię z kopytkami....No zdecyduj się Kochana! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Sob lip 02, 2016 16:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Może niech kocię JE a nie ŻRE!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lip 02, 2016 16:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Ciociu, jakbyś sama była taka biedna, to nie wiem :(
kot musi mieć spokój
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 02, 2016 17:47 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MalgWroclaw pisze:Ciociu, jakbyś sama była taka biedna, to nie wiem :(
kot musi mieć spokój
Pralcia

Też tak sądzę
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 02, 2016 19:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Chwilowo to TEN kot musi mieć dwie michy napełnione z kopczykiem :roll: Mam nadzieję, że na dziś już się nażarła (ale moją kolację musiała powąchać, bo a nóż byłoby na talerzu coś na... dziąsło). Póki co uprawia parapeting w sypialni. Biedna Ofelia dostała tackę miamora (i bynajmniej nie narzekała :roll: )
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lip 02, 2016 19:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Ofelku nie jest biodna!
Inka

MaryLux

Post » Sob lip 02, 2016 19:43 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka

Ineczko. To oczywistne że nie jezdę biodna. Duża mówi że zostałam ukradziona z amciu, ale co z tego jak dostałam mniamorka, co był mniamuśny. I niech Duża mię go daje więkcej, zamiast miąsa. Wię że jeszcze cosik mniamorkowego ma w szafku.
Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lip 02, 2016 20:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MB&Ofelia pisze:
Inka

Ineczko. To oczywistne że nie jezdę biodna. Duża mówi że zostałam ukradziona z amciu, ale co z tego jak dostałam mniamorka, co był mniamuśny. I niech Duża mię go daje więkcej, zamiast miąsa. Wię że jeszcze cosik mniamorkowego ma w szafku.
Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej.

Lubisz mniamorka? Ja nie. Kiedyś lubiłam, ale mi się znudział

MaryLux

Post » Sob lip 02, 2016 20:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MB&Ofelia pisze:
Inka

Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej

:ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lip 02, 2016 20:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:
Inka

Książniczka Ofelja

Ineczko. ja tak rzatko dostaję mniamurka że mię się nie może znudzić :(
Książniczka Ofelja smakoszka
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lip 02, 2016 20:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Moli25 pisze:
MB&Ofelia pisze:
Inka

Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej

:ryk:

Powiedzmy że niuchała :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie lip 03, 2016 13:53 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:
Inka

Książniczka Ofelja

Ineczko. ja tak rzatko dostaję mniamurka że mię się nie może znudzić :(
Książniczka Ofelja smakoszka

Wyślem Ci, jak Twoja Duża mnie odwiedzi, chcesz?

MaryLux

Post » Nie lip 03, 2016 17:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - ciorne bezzę

Cześć Dziewczyny ! :1luvu:
Jak tam żarte Czarnidelko ?
Ofelka już poznała koleżankę ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]