Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Help. Czarne mnie zeżre z kopytami!!!![]()
![]()
![]()
Rano Ciorne zjadło śniadanko. W zasadzie prawie dwa śniadanka. Czyli prawie całą dzienną porcję barfa. Później byłyśmy na kontroli - w pysiu ok, ładnie się goi. Kuj zniesiony z godmnością. Trochę się remonwalescentka zziajała ze stresu i upału, po powrocie zrobiła sobie leżing załóżkowy. Ja zrobiłam zakupy, ogarnęłam chałupkę, w międzyczasie zaczęło lać, a więc się ochłodziło. No to apetyt wrócił - na obiad Ciorne wsunęło swoją porcję i pół porcji Ofelii.
Mamy godzinę 17-tą, michy puste. Nie wiem czy rozmrażać kolejnego barfa, czy dopchać Ofelię chrupami lub puszką (bo biedna ledwo co zjadła).
PS. Mała Czarna wraca do stanu normalnego, już dzisiaj się o mnie poocierała, obśliniając mi pół ręki. I zaczęła śpiewać.
MalgWroclaw pisze:Ciociu, jakbyś sama była taka biedna, to nie wiem![]()
kot musi mieć spokój
Pralcia
MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka
Ineczko. To oczywistne że nie jezdę biodna. Duża mówi że zostałam ukradziona z amciu, ale co z tego jak dostałam mniamorka, co był mniamuśny. I niech Duża mię go daje więkcej, zamiast miąsa. Wię że jeszcze cosik mniamorkowego ma w szafku.
Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka
Ineczko. To oczywistne że nie jezdę biodna. Duża mówi że zostałam ukradziona z amciu, ale co z tego jak dostałam mniamorka, co był mniamuśny. I niech Duża mię go daje więkcej, zamiast miąsa. Wię że jeszcze cosik mniamorkowego ma w szafku.
Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka
Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej.
Lubisz mniamorka? Ja nie. Kiedyś lubiłam, ale mi się znudział
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka
Książniczka Ofelja
PS. A to podmienione Ciorne to chyba jezd jedmnak Mała Ciorna. Niuchałam dupinkę i niucha jak dupinka Małej Ciornej
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ofelku nie jest biodna!
Inka
Książniczka Ofelja
Lubisz mniamorka? Ja nie. Kiedyś lubiłam, ale mi się znudział
Ineczko. ja tak rzatko dostaję mniamurka że mię się nie może znudzić![]()
Książniczka Ofelja smakoszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 421 gości