Moderator: Estraven

ewar pisze:A jednak.Tylko jeden kot zwymiotował, ale nie wiem który.
gatiko pisze:Mam nadzieję,że będziesz dawać znać, co u niego, jak już znajdzie dom? Ja też będę za nim tęsknić.

ewar pisze:Znacie go tylko z moich opisów, zdjęć...

ewar pisze:Wszystkie koty odrobaczone powtórnie, obyło się bez problemów, poszło gładko.Teraz odczekamy chwilę i zabierzemy Fredzia na badania.Powinno być wszystko dobrze i Fredzia trzeba będzie ogłosić.Pora do domku.Przyznam się, że będzie mi bardzo szkoda tego kochanego szkraba.

gatiko pisze:ewar pisze:Znacie go tylko z moich opisów, zdjęć...
Co nie zmienia faktu,że mozna się w nim zakochać
ewar pisze:Prawdę mówiąc to bardzo brakuje mi Tolusia/Toru.Teraz bardziej widzę, że był to kotek scalający mi stado.Lubił każdego kota i nawzajem.Fredzio nie ma teraz kociego przyjaciela i przez to bardziej zbliża się do mnie.Kręcę się po domu, a on jest wszędzie tam gdzie ja.Nie, konfliktów z kotami nie ma, poza Gucią, która jakoś szczególnie go nie lubi, ale bez przesady, po prostu czasem sobie na siebie powarczą, nie leje się krew ani nie fruwają kłaki.Mnie to nawet trochę śmieszy.

pirulasińska pisze:ewar pisze:Prawdę mówiąc to bardzo brakuje mi Tolusia/Toru.Teraz bardziej widzę, że był to kotek scalający mi stado.Lubił każdego kota i nawzajem.Fredzio nie ma teraz kociego przyjaciela i przez to bardziej zbliża się do mnie.Kręcę się po domu, a on jest wszędzie tam gdzie ja.Nie, konfliktów z kotami nie ma, poza Gucią, która jakoś szczególnie go nie lubi, ale bez przesady, po prostu czasem sobie na siebie powarczą, nie leje się krew ani nie fruwają kłaki.Mnie to nawet trochę śmieszy.
A może chciałabyś Tolusia z powrotem?Nie oddam!
Teraz scala moje stado

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości