dobrze ,że chociaż nowy dywanik dostała na pocieszenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:witajcie, wczoraj nawet nie wchodziłam na neta - późno wróciłam z miasta, później mój nielubiący kotów mąż pomagał mi zrobić budkę dla Franka - zanosiłam ją jak już było ciemno, wskoczył od razu i był bardzo zadowolony, dzisiaj też wieczorem schował się w budce, muszę go koniecznie zawieźć na badania.
Boję się bo Franek mało je, chociaż dzisiaj wcinał smażona rybę aż furczało - nie wiem od czego to zależy, że raz je a raz nie chce![]()
![]()
mir.ka pisze:isabell36 pisze:witajcie, wczoraj nawet nie wchodziłam na neta - późno wróciłam z miasta, później mój nielubiący kotów mąż pomagał mi zrobić budkę dla Franka - zanosiłam ją jak już było ciemno, wskoczył od razu i był bardzo zadowolony, dzisiaj też wieczorem schował się w budce, muszę go koniecznie zawieźć na badania.
Boję się bo Franek mało je, chociaż dzisiaj wcinał smażona rybę aż furczało - nie wiem od czego to zależy, że raz je a raz nie chce![]()
![]()
ale dotyczy to tych samych pokarmów?
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:witajcie, wczoraj nawet nie wchodziłam na neta - późno wróciłam z miasta, później mój nielubiący kotów mąż pomagał mi zrobić budkę dla Franka - zanosiłam ją jak już było ciemno, wskoczył od razu i był bardzo zadowolony, dzisiaj też wieczorem schował się w budce, muszę go koniecznie zawieźć na badania.
![]()
ale dotyczy to tych samych pokarmów?
tak, jak przywiozłam świeżego dorsza i filetowałam dosłownie na podwórkowym stole to połykał na zmianę z Bossem - na drugi dzień ten sam dorsz (oczywiście przetrzymany w lodówce) był już niedobry, to samo z wątróbką, wołowiną no i animondą![]()
bałam się że to FIP - ale nie ma typowych objawów
klecę bazarek biżutkowy - część nowych rzeczy, część z tego co nie poszła dla kotów Kasi - jak zrobię to dam link
Ewa L. pisze:Cześć Izuniu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości