kuba.kaczor13 pisze:za ruskimi nie przepadam , z bobem nie jadłem ( ciekawe jak smakują ) a kapustka z grzybami - klasyka![]()
![]()
![]()
A co powiesz na legnickie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:za ruskimi nie przepadam , z bobem nie jadłem ( ciekawe jak smakują ) a kapustka z grzybami - klasyka![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:za ruskimi nie przepadam , z bobem nie jadłem ( ciekawe jak smakują ) a kapustka z grzybami - klasyka![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:za ruskimi nie przepadam , z bobem nie jadłem ( ciekawe jak smakują ) a kapustka z grzybami - klasyka![]()
![]()
![]()
A jakie to???![]()
Zostało mi trochę ciasta pierogowego, zawinęłam w woreczek i wsadziłam do lodówki, może je jeszcze czymś nadzieję, tylko nie mam pomysłu czym.
Alienor pisze:Może zrobisz "oszukane pierogi" - http://baixiaotai.blogspot.com/2014/09/oszukane-pierogi.html? Na oko wyglądają fajnie.
Milena_MK pisze:Alienor pisze:Może zrobisz "oszukane pierogi" - http://baixiaotai.blogspot.com/2014/09/oszukane-pierogi.html? Na oko wyglądają fajnie.
O kurcze, jaki fajny przepis
MB&Ofelia pisze:Miaudobry wszystkim. Dzisiaj mamy ciepły dzień więc my kotki se bałkonujemy i wygrzewamy futerka. Duża się cieszy, bo ładmnie amciałyśmy śniodanko i miseczki puste.
Książniczka Ofelja
Ofelia znów uprawia "zapasy" z Carmen. Ale że Czarnidełko to "facypistka", to tylko leży pod Ofelią i kwiczy, co najwyżej się wyrywa. Ostatnio jak się wyrwała, to Ofelia została z bardzo głupią miną i czarnymi kłakami w pysku.
MB&Ofelia pisze:Ofelia chyba nadal wychowuje Czarnidełko - wskakuje na nią i przygryza w karkJest od Carmen mniejsza, ale bardziej agresywna. Carmen, jako "facypistka", nie umie się bronić inaczej niż wyrywając się i kwicząc.
Chociaż, kilka godzin po wyżej opisanej akcji, Ofelia myła sobie udko, a Mała Czarna podeszła z boku i mooocno przywaliła jej łapą! Ofelia była tak zaskoczona, że nawet nie oddała, tylko zrobiła minę kota ze Shreka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1365 gości