No cóż, niewesoło ://// ale jestem w stanie w to uwierzyć, że RC ma polepszacze smaku. Ja to zauważyłam też kiedyś w whiskasie chyba, to było z 8 lat temu - mój kot jak to dostał to nie chciał nic innego i tak sie do tego rwał agresywnie a był chudy jak patyk,( albo to kitket był- jedna z tych). Jak zobaczyłam jak on się uzależnił to powiedziałam nigdy więcej! A dziś nawet tego nie chce powąchać. Wtedy zresztą wybuchła afera, że w tych karmach były dodatki uzależniające.
RC od razu im posmakowała. A teraz w domu mam ACANA WILD PRAIRE i nawet tego nie powąchały. Ale to podobne do TOTW. Może spróbuje jak radzą, dodam tego do RC i zobaczę czy będą wybierać. Zresztą i tak mam posiłki dodatkowe na kolacje i śniadanie to z głodu nie umrą. I aż trudno uwierzyć że TOTW jest tak tania w porównaniu do RC brrr :evil
Ale to przestawiłaś czy nie i jak to zrobiłaś? Bo porównując te ceny to też nie chcę przepłacać za RC.
ps. teraz czytam skład tej Acany a tam litania w tym ciecierzyca, czerwona soczewica, zielona soczewica, kminek, kurkuma - jako wegetarianka też bym nie była zachwycona tym składem - niby wszystko zdrowe, aleeee

Za dużo chyba tego w jednej karmie, skład ciężkawy. To dużo lepiej prezentuje się ten TOTW. Zakupię

ps2. oszustwo dało radę i koty chodząc do swoich osobistych miseczek jedzą Bozzitę hehe a nie RC i jak ta Bozzita stała w salonie to nikt nie tknął, ale w osobistych miseczkach już jest dobre
A co sądzicie o Bizzita?