Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczka jezd piąkną kocią damą. Moja Duża ją widziała i tak mówi, o!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ineczka jezd piąkną kocią damą. Moja Duża ją widziała i tak mówi, o!
Książniczka Ofelja
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczka jezd piąkną kocią damą. Moja Duża ją widziała i tak mówi, o!
Książniczka Ofelja
ja też bym chciała zobaczyć Inusie
MB&Ofelia pisze:Ineczka jest słodką, kochaną, tylko nieco nieśmiałą kotką. Ale dała mi się pogłaskać i łaskawie przyjęła mały smaczny prezencik. Może kiedyś uda mi się znowu ją zobaczyć?
Ofelkowa Duża
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczka jest słodką, kochaną, tylko nieco nieśmiałą kotką. Ale dała mi się pogłaskać i łaskawie przyjęła mały smaczny prezencik. Może kiedyś uda mi się znowu ją zobaczyć?
Ofelkowa Duża
Taaaaa, nieśmiała... A kto kocich gości z liścia traktował? Przecież to nie ja!
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczka jest słodką, kochaną, tylko nieco nieśmiałą kotką. Ale dała mi się pogłaskać i łaskawie przyjęła mały smaczny prezencik. Może kiedyś uda mi się znowu ją zobaczyć?
Ofelkowa Duża
Cóż... Koci goście zapewne byli zbyt nachalni i Ineczka musiała im pokazać, gdzie ich miejsce i kto tu rządzi, co nie?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczka jest słodką, kochaną, tylko nieco nieśmiałą kotką. Ale dała mi się pogłaskać i łaskawie przyjęła mały smaczny prezencik. Może kiedyś uda mi się znowu ją zobaczyć?
Ofelkowa Duża
Cóż... Koci goście zapewne byli zbyt nachalni i Ineczka musiała im pokazać, gdzie ich miejsce i kto tu rządzi, co nie?
Nie, grzeczni byli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości