Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Dzięks Ewuś, jesteś nieoceniona![]()
![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:Tygrynio gość z klasą . I do tego jak umaszczony.mniodzio
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Dzięks Ewuś, jesteś nieoceniona![]()
![]()
![]()
Nie ma za co - ja po prostu uwielbiam gadać z naszym doktorkiem a on jest kopalnią wiedzy.
Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Dzięks Ewuś, jesteś nieoceniona![]()
![]()
![]()
Nie ma za co - ja po prostu uwielbiam gadać z naszym doktorkiem a on jest kopalnią wiedzy.
Też bym chciała tak, w ogóle to chciałabym zostać taką asystentką weterynaryjną, ale to chyba zootechnikę trzeba skończyć...
Piękny Tygryś![]()
mir.ka pisze:Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
biedactwo![]()
tez to przeszłam..dwa razy
mir.ka pisze:Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
biedactwo![]()
biedactwo![]()
Ewa L. pisze:Nam lekarz nie kazał zdejmować aż do zdjęcia szwów. Kaftanik bawełniany więc goiło się szybko i bez problemów. Tylko raz zdjęła go sobie po 3 dniach ale na następny dzień znów założyliśmy i do końca w nim chodziła jak paralityk ale dała radę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości