Caragh pisze:Pewnie Duża jej jakąś karę znowu nałożyła...![]()
Inusiu?
Tym razem nie. Wściekła byłam, bo ktoś miał przyjść o 20, czekałam jak durna - i oczywiście gucio.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Pewnie Duża jej jakąś karę znowu nałożyła...![]()
Inusiu?
agusialublin pisze:HurrrrrrraInusia jest na wontecku
![]()
![]()
![]()
![]()
Ceśc słodziku z Duza![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:HurrrrrrraInusia jest na wontecku
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, jestemmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:HurrrrrrraInusia jest na wontecku
![]()
![]()
![]()
![]()
Superowo IneckaBo się za Tobom stęskniłam
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:HurrrrrrraInusia jest na wontecku
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprawdęęęę? Ja nie chciałam, żebyś się przeze mnie smuciła. Moja Duża mówi, że ona też nie chciała, a ja jej - zupełnie wyjątkowo - wierzę.
Inka
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:HurrrrrrraInusia jest na wontecku
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprawdęęęę? Ja nie chciałam, żebyś się przeze mnie smuciła. Moja Duża mówi, że ona też nie chciała, a ja jej - zupełnie wyjątkowo - wierzę.
Inka
agusialublin pisze:Inecka, Ty wies w co wcoraj duza sie ze mną bawiła. Wyobraź sobie ze biegałam za punkciem, ile ja sie z tym pukcikiem nabiegałam az sie zziajałamNo i nie złapałam
O co chodzi z tym pukcikiem, Inka wies? Cy ja go kiedys złąpie?
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inecka, Ty wies w co wcoraj duza sie ze mną bawiła. Wyobraź sobie ze biegałam za punkciem, ile ja sie z tym pukcikiem nabiegałam az sie zziajałamNo i nie złapałam
O co chodzi z tym pukcikiem, Inka wies? Cy ja go kiedys złąpie?
Nie mam pojęcia, ja nie mam takiego punkcika... Ale dostałam myszkę od takiej Cioci Sylwii, która jest Doctorri od zwierzątków, ale mnie nigdy nie skujała, tylko mi amciu przysyła czasami.
MaryLux pisze:Tym razem nie. Wściekła byłam, bo ktoś miał przyjść o 20, czekałam jak durna - i oczywiście gucio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości