Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Dziękujemy i wzajemnie życzymy wszystkim dobrego i szczęśliwego 2014 roku!![]()
Koci obejrzeli sztuczne ognie i potem udawali sennych, ale po 2, jak już poszłam spać, musiała być niezła impreza z tańcami w kuwetach. Żwirek był wszędzie; dzień zaczęłam od odkurzania.
Jakiego dnia dotyczył przesąd, że to co się robi w tym dniu, to i cały rok? NR czy Wigilii. Mam nadzieję, że nie NR, bo będę cały rok latać na odkurzaczu
Monostra pisze:(;)
11. Rudy po wysiłku fizycznym idzie do kuwety. On zawsze załatwia się pakiecie - w jednej kuwecie kupa, po czym przechodzi do drugiej...
Monostra pisze:A przewidzisz to? Poprzednie koty tak nie robiły. Ta trójca dobrała się jak nigdy![]()
I nie uwierzę, że nie robią tego specjalnie, nie z taką regularnością. Poza tym mogę przysiąc, że patrząc na Sybirka widzę radochę na pysku - ona ma bardzo wyrazistą mimikę.
Femka pisze:ja się urodziłam, żeby być damą i tylko złośliwy los zadrwił ze mnie ustawiając mi na drodze kocie kuwety z kupami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], Lifter i 47 gości