Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 03, 2012 11:30 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

agiag pisze:Żyję :) We Wrocławiu od rana pada deszcz, pięknie jest :) W końcu nie męczy mnie migrena :)

Koty mają taką specjalną opcję pod tytułem "odkłaczanie" - jak tylko znajdą świeżo uprane rzeczy i na się na nich wygodnie ułożą, to ją natychmiast uruchamiają; potem, taki kot wstaje zrelaksowany, lżejszy o kilkanaście dkg futra i od razu piękniej wygląda :mrgreen:

I dzięki Bogu,że żyjesz :ok: :lol: Ja prawie martwa.Zaraz muszę wyjść,a u nas duchota.Jak się nie odezwę do wieczora znaczy się zeszłam :strach: Zazdroszczę deszczu :( Mam dosyć kłaków,nie wspominając ile rzeczy musiałam wyrzucić bo cholerki nie wiem jak właziły do szafy i je pozaciągały. :roll: Tzn. wiem,wystarczyło nie domknąć i sobie same otworzyły,bo zasuwane. Po co drapaki jak ubrania ciekawsze :mrgreen:

Kasia przesyłka dotarła ufffffffff. Nie wiem jak on ja wcisnął do skrzynki 8O

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lip 04, 2012 8:55 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Kasia przesyłka dotarła ufffffffff. Nie wiem jak on ją wcisnął do skrzynki 8O

welina

Post » Śro lip 04, 2012 9:18 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Ale co? Zmiętolona mocno?? Dasz radę rozszyfrować te sploty w czapeczce??

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Śro lip 04, 2012 9:33 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

sygitka21 pisze:Ale co? Zmiętolona mocno?? Dasz radę rozszyfrować te sploty w czapeczce??

Moja jest podobna tylko większa.Ponieważ jestem osobą baaaaaaaaaardzo skromną :oops: :ryk: wykończenie lepsze,a Twojej chińskie :mrgreen: Za dużo kujących jak na czapkę dla malucha zszyć od środka.Nie mogę rozszyfrować włóczki,ale to jakaś bawełna jakby kordonkowa z czyś sztucznym.Jest b. ładna,ale ja zostanę przy akrylu.Dzięki,że mi przysłałaś.Tu nie o splot chodziło tylko wymiar.Wezmę sobie odrysuję i będę miała.Nigdzie nie mogę trafić na Allegro głowy manekina dziecka do 47 cm w obwodzie.Jakbyś gdzieś zobaczyła to daj mi znać :ok:
Buziaczki :1luvu: -narobiłaś mi strachu tą zwykłą przesyłką,bo mnie dużo zaginęło poleconych :roll:

Zmiętolona tylko koperta,a to co w środku nie naruszone :ok:

welina

Post » Śro lip 04, 2012 11:21 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

To rób większe, bo na mojego główkę pasuje na styk. :mrgreen:

sygitka21

Post » Śro lip 04, 2012 13:21 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Ewunia,szukałam dzisiaj takich lalek-nigdzie nie ma :(
Jestem wysmażona na skwarek,ani grama tłuszczu.... :roll:
Ściskam :1luvu: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro lip 04, 2012 13:40 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

BUSIO pisze:Ewunia,szukałam dzisiaj takich lalek-nigdzie nie ma :(
Jestem wysmażona na skwarek,ani grama tłuszczu.... :roll:
Ściskam :1luvu: :ok:

Ty mój skwareczku nie chodź po takim upale.To się nazywa manekin głowa.Są na Allegro,ale nie ma dla dzieci.Cholercia,czy nie noszą czapek :roll: Albo nie potrafię wejść gdzie potrzeba :mrgreen:
buziaczki :1luvu:

welina

Post » Czw lip 05, 2012 7:40 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Ewuś,na Allegro jest tylko jedna głowa-uniwersalna:damska i dziecięca rozmiar 54.To chyba dużo za dużo.... :?: Ja odsypiam ostatnie 8 lat zycia,gdzie się położę już śpię :mrgreen: Spokojnego dnia ! :1luvu:

BUSIO

Post » Czw lip 05, 2012 9:56 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Sorry, ale ja mojego Tomka wypożyczyć nie mogę hi hi hi :P

sygitka21

Post » Pt lip 06, 2012 9:10 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Już jestem dziewczyny :ok: .Nie bardzo miałam siłę siedzieć przy komputerze..Młodzi chcieli wzywać karetką tylko się nie zgodziłam ,bo mam alergię na szpitale.Takie atrakcje miałam już wcześniej tyle,że mniej bolesne :oops: Dziś już jest lepiej .Bardzo rzadko łapie mnie ból.tylko jestem trochę osłabiona,ale to i przez te cholerne upały.Chyba jeszcze trochę pożyję. :mrgreen:
Co do kociastych Kacperka oczy robią się coraz ładniejsze( tak mi się wydaje - ślepakowi ) Lajla nadal łzawi.Może to alergia, bo cały czas dokucza papudze,a ona straszy ją skrzydełkami i pełno jest kurzu (pudru ). Myślę gdzie ją przenieść,by nie mogła na nią wskakiwać.
Dzięki,że o mnie myślicie. :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt lip 06, 2012 9:16 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pt lip 06, 2012 9:14 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Kochana, uważaj na siebie. Martwimy się bardzo! Ja wiem, że z lekarzami, szpitalami miło nie jest, ale czasami trzeba się ugiąć.
Trzymamy kciuki za kociaste. :ok: :1luvu:

sygitka21

Post » Pt lip 06, 2012 9:39 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Ciekawe ,czy ktoś zgadnie kto to jest :mrgreen: :lol:

Obrazek

Obrazek

welina

Post » Pt lip 06, 2012 10:16 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

No właśnie... :D

sygitka21

Post » Pt lip 06, 2012 20:53 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

Ja wiem,ja wiem!!! To najmłodszy przystojniak na forum,z tych pokazanych publicznie oczywiście :1luvu: :piwa: A co jest nagrodą? :wink:

A tak na poważnie,to mam nadzieję,Ewa,że przeszła Ci alergia na szpitale? :twisted:
Wiesz,co bym chciała tu przeczytać...?No!!!
Skoro piszesz,że Kacperkowi się poprawia,to to są wspaniałe wieści,oby takich więcej :ok: Tylko,co z Niunią i Lajlą-dasz radę je chociaż odseparować?Tak na próbę?
Uściski :1luvu:

BUSIO

Post » Pt lip 06, 2012 22:09 Re: Lajla -Kacper nadal herpes.Uodparniamy i czekamy....

No nie ma takiej możliwości.Muszę jednak pomyśleć gdzie postawić Niunię,by jędza nie skakała na szafkę,Niestety pokój nie jest duży i trudno coś wymyślić,ale się postaram jak mózg zacznie pracować.Na szpitale nadal mam alergie :oops: Dziś czuje się lepiej ( miałam tylko dwa małe bólowe ataczki,ale krwotoków nie mam ) -nawet zjadłam lody :roll: Nie przeczytasz 8) chyba,że wywiozą nogami do przodu :mrgreen: :ryk:
Pa :1luvu:
PS.To najpiękniejszy maluch. :1luvu: Może Kasia wstawi zdjęcie kibica,jakby to on był piłkarzem hmmmmm .......to by Polska wygrała,a tak bryndza.....

welina

[poprzednia][następna]