MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2012 9:41 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:Witaj Justyś wczoraj tu ciemne chmury naszły :mrgreen: :mrgreen: za pra....... :mrgreen: a dziś mamy słoneczko .Wyściskaj Morfiego ode mnie niech już u Ciebie zostanie jak ma znów trafić do deb........ :mrgreen: domku .Chyba że naprawde trafił by się super jak nasze :ryk: .Pozdrawiam.

Mimo iż bardzo jestem już z nim zżyta to nie mogę go zostawić u siebie , bo jeszcze nie jeden kot będzie potrzebować mojej pomocy a i tak już jest ich sporo , choć też z drugiej stronę zdaje sobie sprawę że może być ciężko mu dom znaleźć bo to już nie małe kocie i po po przejściach ale muszę wszystko zrobić aby miał szanse na dom a Morfeusz wczoraj kaszlał a wieczorem wymiotował , teraz jest ok , kurcze myślę że te wymioty były ze stresu bo jak Morfi siedział sobie na oparciu wersalki i wyglądał przez okno to w tym samym czasie jakiś pies zaszczekał na dworze to Lara biegiem wskoczyła na te wersalkę aby zobaczyć kto to tak szczeka i nawet nie spojrzała na Morfiego a Morfi wpadł w panikę , on musi trafić do domu bez psów, on ma ogromna traumę :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro cze 13, 2012 9:42 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Marzenia11 pisze:Hej - przepraszam ze dopiero teraz (komp mi szwankuje), ale wymysliłam tekscik ogłoszenia - poszło na pw :wink:
jak będzie ok to jutro (lub dzisiaj jeszcze w nocy, zależnie od wyniku meczyku :mrgreen: ) robię kampanię Morfeuszkowi :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

teraz biegnę na mecz! :wink: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa:

Bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: a pw nie dotarło :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 13, 2012 9:47 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Bo pw poszło do phantasmagori :D jako pośrednika w kontakcie :mrgreen: z powodu Twojej "zajętości" - zaraz Ci wyslę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 13, 2012 9:50 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Marzenia11 pisze:Bo pw poszło do phantasmagori :D jako pośrednika w kontakcie :mrgreen: z powodu Twojej "zajętości" - zaraz Ci wyslę.

Spoko :ok: , Phantasmagori wie co u mnie w trawie piszczy :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 13, 2012 12:08 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Witamy burzowo :mrgreen: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro cze 13, 2012 12:24 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Mimo iż bardzo jestem już z nim zżyta to nie mogę go zostawić u siebie , bo jeszcze nie jeden kot będzie potrzebować mojej pomocy a i tak już jest ich sporo

otoz to! Ty jestes zzyta ze wszystkimi swoimi futrami. Ale trzeba myslec rozsadnie.
Tez uwazam, ze powinien trafic do domu bez psow, co z reszta juz napisalam wczesniej. Moze inny kot na jego miejscu szybciej by sie z tego otrzasnal, ale Morfis jest bardzo wazliwy. Moze kiedys mu to przejdzie, ale na pewno nie predko, o ile wogole... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 13, 2012 22:50 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Właśnie Morfi sobie pojadł i on potrzebuje głaskacza cało dobowego bo mu nigdy nie dość miziania , jego można miziać i miziać i miziać i końca nie widać :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 13, 2012 22:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie Morfi sobie pojadł i on potrzebuje głaskacza cało dobowego bo mu nigdy nie dość miziania , jego można miziać i miziać i miziać i końca nie widać :mrgreen:

Wie chłopak co dobre :ok: a nas kto po mizia :ryk:

lidka02

Post » Śro cze 13, 2012 22:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie Morfi sobie pojadł i on potrzebuje głaskacza cało dobowego bo mu nigdy nie dość miziania , jego można miziać i miziać i miziać i końca nie widać :mrgreen:

No własnie, ja takiego zamawiam a Ty :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 13, 2012 23:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:

Ja juz dawno zamówiłam ale nie wiem nie dotarł wystraszył się :strach: czy jak .Jak by był po kilku :piwa: :piwa: to i pewnie by wymiział :ryk: :ryk: :ryk:

lidka02

Post » Śro cze 13, 2012 23:03 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:

Ja juz dawno zamówiłam ale nie wiem nie dotarł wystraszył się :strach: czy jak .Jak by był po kilku :piwa: :piwa: to i pewnie by wymiział :ryk: :ryk: :ryk:

U mnie też :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 13, 2012 23:05 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:

U mnie też :ryk: :ryk: :ryk:

Więc za :piwa: :piwa: :ok: a potem za mizianie :ryk: :ryk: :ok:

lidka02

Post » Śro cze 13, 2012 23:45 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:

pewnie kurier pomylił adres lub przesyłka zaginęła... :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw cze 14, 2012 13:13 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Witam :1luvu: i jak tam po nocnym mizianiu :mrgreen:

lidka02

Post » Czw cze 14, 2012 13:26 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

ehes, a jak przestaniesz na chwile choc, to on spojrzy na ciebie z wyrzutem: "dlaczego przestalas miziac?!" :roll: :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]