a na pikasa wlezę jak przylecę
Moderator: Estraven
Cudo
Jesli jest taka szansa, to tylko w takim miejscu się budowac. Popieram w całej rozciągłości.charm pisze:tak tak, ja się na kompletnym zadupiu budujępsiama pisze:Tam gdzie budowa ?![]()
tzn na terenie parku krajobrazowego
charm pisze:kiedyś mama miała domek w lesie, sprzedany ok 10 lat temu... właśnie z powodu dojazdu... bo roboty z tym było więcej niż spędzanego tam czasu![]()
teraz to na szczęście normalny dom mieszkalny, roboty będzie dużo więcej, ale też będziemy tam normalnie mieszkać
sporo znajomych mi się dziwi, że chcę wyjechać na wieś, ale ja się tam dobrze czuję, świetny odpoczynek od pracy, hałasu miasta itd![]()
jedyny minus, to odległość![]()
bo jednak trochę daleko, do mamy 40 minut autem, do najlepszej przyjaciółki prawie godzinę...

na szczęście nie aż takshira3 pisze:charm pisze:sporo znajomych mi się dziwi, że chcę wyjechać na wieś, ale ja się tam dobrze czuję, świetny odpoczynek od pracy, hałasu miasta itd![]()
jedyny minus, to odległość![]()
bo jednak trochę daleko, do mamy 40 minut autem, do najlepszej przyjaciółki prawie godzinę...
Ale nie tak?
http://alkohole-domowe.com/forum/domek- ... t3075.html
Myszolandia pisze:charm,jakie Ty cudne zdjęcia robisz![]()
ten kawałek lasu tez mi przypomina parę innych kawałków co ja znam
A ta różyczka
mam nadzieję, że będzie smakowałoKotkaWodna pisze:a w kwestii jedzenia....
to właśnie dziś nastawiłam do peklowania szynkę według przepisu Gospodyni tego wątku : )
strrrrrasznie mnie ciekawi, co z tego wyjdzie...
I jeszcze raz dziękuję za przepis :>
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 74 gości