Ja wręcz przeciwnie, odebrałam go jako baaardzo towarzyskiego pana Najpierw stroniącego, aby przyjrzeć się, co za goście zawitali, a potem chciał być w centrum uwagi, lecz nienachalnie a że stół okazał się za mały dla niego i filiżanki, to cóż, trudno...
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
udało mi się wysmarować dziąsła uffffff, nawet się obeszło bez awantury kurna mol i tak 2 razy dziennie jak przestanę pisać to znaczy że zostałam połknięta przez wielką białą paszczę
Biały kotek jest duży a ciocia ruru mała. By uchronić się przed połknięciem, to przyszła mi do głowy propozycja na wykorzystanie stroju bramkarza-hokeisty. Koniecznie ruru znajdź rozmiar dla siebie