Kapelusze z głów!!! Duża Boszko. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Słodka Broszka![]()
Tu pysio tak podobne do mojej Lajli.Jak mnie serce boli,że przez nieudolnego WETA. zostanie też niepełnosprawna.Moze w przyszłości operacja,ale za co.........
Głaski dla Broszki
lucyna szaciłowska pisze:Śledzę wątek Broszki od początku. Myślałam, że był Twoim kotem, który uległ wypadkowi, nie wiedziałam, że był to kot wolnożyjący, któremu poświęciłaś tyle energii, czasu, troski ( i pieniędzy również) by mu uratować życie. Jestem pozytywnie wręcz porażona Twoją dobrocią. Twoja postawa pozwala mi wierzyć, że są jeszcze dobrzy, wrażliwi ludzie.
Kapelusze z głów!!! Duża Boszko. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia.
Broszka pisze:welina pisze:Słodka Broszka![]()
Tu pysio tak podobne do mojej Lajli.Jak mnie serce boli,że przez nieudolnego WETA. zostanie też niepełnosprawna.Moze w przyszłości operacja,ale za co.........
Głaski dla Broszki
nie martw się na zapas o fundusze na operację - wszyscy pomożemy![]()
bagheera pisze:Broszeńko, aż trudno uwierzyć, że to już tyle kibicowania![]()
![]()
![]()
Domyślamy się, że twoja Większa naszykuje jakiś szczególny koci specyjał (tyle nam tu smaku i zapachu robi ludzkimi smakowitościami)
A poza tym, to coś często ostatnio cytuje mi się stary dowcip o tym, jak to człowiek w pewnym wieku budząc się rano stwierdza, że nic go nie boli to wiadomo...![]()
Wtedy mój osobisty TŻ dodaje z ponurą satysfakcją, że to już tylko gorzej będzie...![]()
No a z drugiej strony jest pewna moja znajoma z pracy, która w osłupienie wprawiła chirurga przed operacją pytając go kiedy będzie mogła po zabiegu pójść na basen, bo aż na tydzień odwołała osobistą trenerkę...![]()
W związku z tym... za zdrowie Broszki zdrowym czerwonym winem!(piwo też pono zdrowe, a co)
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 14 gości