ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 11:17 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

Myszolandia pisze:WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Mysiu, jaki masz śliczny brzusio i słodkie łapki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja też jestem nieśmiały i bardzo boję się obcych. Kiedy ktoś przychodzi, chowam się pod łóżkiem, wciskam w sam kącik i nawet szyneczka nie jest w stanie mnie wyciągnąć. Nie lubię gości i już! Filuś mówi, że goście są fajni i zawsze mają coś ciekawego w torebkach, ale mnie to nie interesuje. Ja lubię, kiedy w domku jest cała rodzinka w komplecie, czyli Duzi i kochane koteczki, a obcy ludzie są gdzieś na zewnątrz, na przykład na ulicy. Mogę sobie patrzeć na nich przez okno i czuję się wtedy bezpiecznie.

Pancunio kochający Mysię

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro paź 05, 2011 11:25 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

MaryLux pisze:A moja Duża nawet sama w domu nie je pierogów, bo jej się gotować nie chce! :evil:
Inka

Ineczko, namów swoją Dużą, żeby przyjechała do nas. Nasza Duża robi pyszniutkie pierogi i w dodatku lubi gotować, jak ma czas i ochotę. Nagotuje Twojej Dużej pierożków i dopiero będzie uczta :lol: A my najemy się smacznym mięskiem, bo Duża część mięska przyprawia do pierogów, a części nie przyprawia i daje nam do miseczek.

Oliwka łakomczuszka

vega013

Post » Śro paź 05, 2011 12:18 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

vega013 pisze:
MaryLux pisze:A moja Duża nawet sama w domu nie je pierogów, bo jej się gotować nie chce! :evil:
Inka

Ineczko, namów swoją Dużą, żeby przyjechała do nas. Nasza Duża robi pyszniutkie pierogi i w dodatku lubi gotować, jak ma czas i ochotę. Nagotuje Twojej Dużej pierożków i dopiero będzie uczta :lol: A my najemy się smacznym mięskiem, bo Duża część mięska przyprawia do pierogów, a części nie przyprawia i daje nam do miseczek.

Oliwka łakomczuszka

Oliwuniu, z przyjemnością przyjadę, tylko jak mam sobie zorganizować podróż? Bo ja się wszystkiego boję, a przede wszystkim hałasów :oops:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 05, 2011 17:39 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

Mrrrrrrrrrr :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 05, 2011 22:12 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

Witaj Liluniu!
Cały czas o Was myślę, ciekawa jestem jak sobie żyjesz, ale ciągle nie miałam czasu napisać do Ciebie. Bo wiesz, u nas jest ostatnio koci szpital w domu. Maksiu chory okropnie, Alusia się rozdrapuje, nasza Duża się martwi i mówi, że bardzo chciałaby mieć zdrowe koty. Ale ja przecież jestem zdrowa i muszę naszą Dużą podtrzymywać na duchu. Do tego mały Tolek rozrabia, nie daje Maksiowi spokoju, dlatego też ja muszę często bronić Maksia, bo jest bardzo biedny i potrzebuje spokoju. Do tego Duża przyniosła z ulicy Nową czarną i ta czarna zajęła naszą sypialnię. A my teraz śpimy w dużym pokoju, ja to nawet lubię, bo tutaj jest bardzo szerokie łóżko i można się rozłożyć nawet w poprzek, ale Duża narzeka, że musi codziennie to rozkładać :roll: Mnie się wydaje, że dużo roboty przy tym nie ma, no i przecież jej pomagam w tym rozkładaniu.
Widzisz Lili, mam teraz bardzo dużo pracy i muszę pocieszać Dużą, żeby się tak nie martwiła. No to podstawiam jej swoje futerko do głaskania, bo gdzieś przeczytałam, że głaskanie naszego futerka uspokaja i łagodzi stres :P
Lili, co tam słychać u Ciebie i u Twojej Rodziny, napisz mi, bo nie mam kiedy przeczytać. Widzisz ile to kot ma na głowie, ale jak Maksiu wyzdrowieje, to wreszcie nadrobię wszystkie zaległości.

Przesyłam futrzaste buziaki dla Ciebie, wszystkich futerek i Waszych Dużych
Lilutek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw paź 06, 2011 7:32 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

vega013 pisze:
Myszolandia pisze:WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Mysiu, jaki masz śliczny brzusio i słodkie łapki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja też jestem nieśmiały i bardzo boję się obcych. Kiedy ktoś przychodzi, chowam się pod łóżkiem, wciskam w sam kącik i nawet szyneczka nie jest w stanie mnie wyciągnąć. Nie lubię gości i już! Filuś mówi, że goście są fajni i zawsze mają coś ciekawego w torebkach, ale mnie to nie interesuje. Ja lubię, kiedy w domku jest cała rodzinka w komplecie, czyli Duzi i kochane koteczki, a obcy ludzie są gdzieś na zewnątrz, na przykład na ulicy. Mogę sobie patrzeć na nich przez okno i czuję się wtedy bezpiecznie.

Pancunio kochający Mysię

Mój Ukochany,ja tez nie lubię,obcy niech sobie siedzą na dworze
Ostatnio tylko dałam się poglaskać jednej cioteczce ze schronu wiesz?jak była u nas po kocyki dla kociaków wiesz?
Moi Duzi próbują mnie z Dużym małym oswoić,ale jeszcze nie chcę ,żeby mnie głaskał,dotykał

Łoj,Ty też jesteś Słodziutki Mój Ukochany,ale Twoja DUża mało fotków Twoich wstawia wiesz?
Ukochaj Wedelka od nas wiesz,tak po swojemu jak umiesz wiesz?

Myszka zalovowana Pancusiem :oops:

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 06, 2011 7:37 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

Pancusiu, Oliwuniu i reszto, podobno oglądaliście jakiś straszny film szkoleniowy. Gdzie i kiedy wyświetlają takie filmy?
Inka

MaryLux

Post » Czw paź 06, 2011 10:59 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

Oliwciu, buziamy! Witaqjcie Kochane! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 06, 2011 14:16 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

miaudobry, buuuuziam :*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 07, 2011 8:54 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt paź 07, 2011 9:52 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

Miiiiiiiiiiaaaaaaaaauuuuuuuuu?

MaryLux

Post » Sob paź 08, 2011 10:07 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob paź 08, 2011 13:14 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

:?: oliwuniu, już mnie nie lubiiiiiiiisz? :placz:
Inka

MaryLux

Post » Sob paź 08, 2011 13:25 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

MaryLux pisze: :?: oliwuniu, już mnie nie lubiiiiiiiisz? :placz:
Inka

Kocham Cię, Ineczko bardzo, bardzo, a Filunio to jeszcze bardziej :1luvu:

Nie mogę więcej pisać, bo Duża stoi nade mną i chce się dorwać do klawiatury. Lubię, kiedy Duża jest w domku, ale nie wtedy, kiedy muszę odchodzić od komputera. Pancunio mówi, że też by chciał poklikać...

Oliwka niezadowolona

vega013

Post » Sob paź 08, 2011 13:29 Re: Świat według kota - ponad 100 kocich fotek s.14 ZAPRASZAMY

vega013 pisze:
MaryLux pisze: :?: oliwuniu, już mnie nie lubiiiiiiiisz? :placz:
Inka

Kocham Cię, Ineczko bardzo, bardzo, a Filunio to jeszcze bardziej :1luvu:

Nie mogę więcej pisać, bo Duża stoi nade mną i chce się dorwać do klawiatury. Lubię, kiedy Duża jest w domku, ale nie wtedy, kiedy muszę odchodzić od komputera. Pancunio mówi, że też by chciał poklikać...

Oliwka niezadowolona

Mam przemówić Twojej Dużej do rozumu? Zrobię to łapnie, a jeśli to nie pomoże, to zębnie!
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]