Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 16, 2011 18:45 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

witaj Aniu i zwierzyńcu :1luvu: :1luvu:

gratuluję wygranej na tym PKDT :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon paź 17, 2011 7:43 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Witam :)
gratuluje wygranej no i witam takze w gronie swinkowym :D
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Pon paź 17, 2011 8:34 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

ależ świniorek cudny! Wiadomo: świniork też kot, czy tam człowiek...
nieważne! Świniorkowi się udało... przetrwała najgorsze w ogródku...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pon paź 17, 2011 14:08 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Gratuluję :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 17, 2011 18:11 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

hellou Aniu i zwierzyńcu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon paź 17, 2011 20:10 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Cześć dziewczynki moje kochane :1luvu:

Przyszlam po pracy, ogarnęłam zwierzyniec i czas na odreagowanie... jedno wstrętne zdarzenie w pracy zepsulo mi cały dzień.. Teraz już podchodzę do tego na spokojnie, ale..rano nie było mi do śmiechu :/ Ale nie mogę pozwolić na to, żeby jeden głupi buc zepsul mi humor tak bardzo....
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro paź 19, 2011 8:07 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Ruszył właściwy konkurs na forum Krakvetu. dziewczynki kochane, teraz musimy koniecznie zebrać siły, poproście znajomych, kogo tylko się da..o pomoc. Musimy wygrać!

Poniżej instrukcja głosowania ladnie napisana przez moda :)

NITKA/KARINKA pisze:Zaktualizowałam pierwszy post.
Czekamy na ankietę w Krakvecie.
Czy będzie na FB wydarzenie namawiające do głosowania na Pomorski Koci Dom Tymczasowy?
Jeśli zostanie utworzone, proszę o podanie linku tutaj.

Regulamin głosowania w Konkursie Schronisk jest w wątku:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300

Jak głosujemy na KV - przypomnienie dla weteranów i instrukcja dla poczatkujących.

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Październik 2011”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 8 (ósmą)Pomorski Koci Dom Tymczasowy z Trójmiasta i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

Glosujcie na nas, głosujcie!!!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pt paź 21, 2011 8:26 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

wysłałam e-maile do znajomych.
Obrazek

mirmilka

Od: Śro maja 17, 2006 11:55

Post » Pt paź 21, 2011 11:59 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

a znajomi do swoich znajomych, mam już takie informacje :D :ryk: :D :ryk: :ok:
Obrazek

mirmilka

Od: Śro maja 17, 2006 11:55

Post » Pt paź 21, 2011 14:29 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Musi, musi, musi się udać!!!!!! Najgorsze jest to, że mimo uruchamiania tych wszystkich znajomości ciągle przewaga jest niewielka, na ogół zaś przegrywamy :/

Dużo osób trzyma głosy na ostatnią chwilę... oby ci od nas też, a nie tylko tamci...

KaleidoStar

Post » Pt paź 21, 2011 19:42 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

jakby co to ja właśnie oddałem głos na wasze PKDT MAM NADZIEJE ŻE POMOŻE :piwa: :piwa: :mrgreen:
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Pt paź 21, 2011 19:57 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

ja taż zagłosowałam :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob paź 22, 2011 23:43 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Wiecie, że Was kocham? (żeby nie było - wcześniej też kochalam :D )

KaleidoStar

Post » Nie paź 23, 2011 19:39 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Czasu ostatnio brak na wszystko, nawet na spanie..ale dziś kukiełka ciała upomniała się o swoje...jak zasnęłam, to przespalam budzik, smsy i nawet dzwonienie do mnie... 4 godzinki snu...troszkę nadrobilam.
A oto jedna z przyczyn braków w spaniu - miałam szybkie zlecenie na foty do kalendarza.
Teraz siedze i obrabiam...

Tak dziś było w Sopocie przed wschodem słońca...

Obrazek

KaleidoStar

Post » Nie paź 23, 2011 19:47 Re: Kot Trojański prosi o głosy w ankiecie KrakVetu dla PKDT!!!!

Przepiękne ...

A ja myślałam, że to ja dziś wcześnie wstałam 8)
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

[poprzednia][następna]