Trzy czarne koty i czasem tymczasy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 11:38 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Miałam napisać, że rozumiem dobrze jasdorka, ale... się boję, bo jeszcze i ze mnie persa zrobią :strach: ;)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro lip 20, 2011 11:58 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

No i się wydało :mrgreen: A tak bardzo chciałam ukryć moje prawdziwe oblicze :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 20, 2011 13:34 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Jasdorku, tak wędruję po różnych wątkach i jedna myśl mi się nasuwa - Ty się kochana zatroszcz też o siebie, bo Cię te nerwy tak strasznie dużo kosztują, że nam niedługo cień Ciebie zostanie... :(

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro lip 20, 2011 16:05 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Święte słowa Pasibrzucho :!:

Jasdor, ja cię uprzejmie proszę - ZWOLNIJ KOBIETO :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 20, 2011 18:45 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

:ryk: :ryk: Szejbal,to było dobre :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 21, 2011 9:16 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Wiem, dłużej tak się nie da :| Nigdy jeszcze nie brakło mi w domu herbaty - do wczoraj. Wieczorem okazało się, że nie kupiłam, bo:
- zapomniałam
- nie miałam czasu iść do sklepu (u pani A. Byłam)
- w lodówce tylko jasność
- normalnego obiadu nie było nie pamiętam kiedy
- bajzel taki, że ... :evil:

Ale, jak sobie pomyślę :
- Milunia w Krakowie
- Kubuś i Mikuś w Rzeszowie
- Busia w Chełmie
- Julcia u Iwonki
- Zorcia w DT
- Rudzielec
- Kropeczka na pokojach
zostało 4 ostatnie kociaki. Mają szansę. Zostawić je tam? Odejść?
Tak mało zostało, a tak trudno to zakończyć.

jasdor

Post » Czw lip 21, 2011 10:19 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Jasdorku, Ty jesteś silna babeczka :ok:
I na pewno Ci się uda :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 21, 2011 10:49 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Po tym co napisałas na ich wątku myślę, że może być coraz gorzej bo babie się kończą koty a wraz z nimi wasza pomoc i tu jest azorek pogrzebany.
Nie odzywam sie tam bo kłapanie paszczą po próżnicy z drugiego końca Polski jest nie fair moim zdaniem ale pianę toczę po każdej Twojej relacji.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lip 21, 2011 12:36 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

jasdorciu,zobacz ile dobrego zrobiłaś poza babiszonem :lol: Ciebie nie da się zapomnieć.Ja zawsze będę pamiętała Twój wkład i w Bejbi i Plamka i wszystkie inne o których nie wiemy :D Mam do Ciebie jakiś sentyment jak do Twojej Malutkiej :lol: :1luvu: :1luvu: Co do herbaty że zapomniałaś to mi się ciągle zdarza :oops:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw lip 21, 2011 14:01 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

No i do kompletu - właśnie niedawno pierdo...ł we mnie gość samochodem, bo mu się cofać na środku ulicy z całym impetem zachciało :evil: :evil: :evil: :evil:
Jestem teraz do tego wszystkiego totalnie uziemiona. Nie mam auta. Stoi w Fiacie. Przód rozwalony. Nie da się jechać, bo zderzak zablokował przednie koło. Co w takich okolicznościach robi kobieta? Dzwoni po TZta, który staje na wysokości zadania i jeszcze zabiera na obiad .
Najbardziej wkurzające jest to, że gość sobie nawet zderzaka nie porysował, napisał oświadczenie,wsiadł i pojechał w siną dal, a ja nie mam czym jeździć i jeszcze będę musiała sie użerać z jakimś szkodoznawcą nie wiadomo za ile dni. Auto do naprawy i malowania, więc coś mi się zdaje, że chwilę to potrwa. Mogę tylko powiedzieć K-A M-Ć :evil: :evil: :evil:

jasdor

Post » Czw lip 21, 2011 14:11 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Ech jak nie urok... Z tym ustalaniem szkody nie jest tak źle, nie trwa to zwykle zbyt długo. I tak dobrze z dwojga złego, że koleś napisał oświadczenie bo jak kiedyś we mnie rąbnęła pewna laska i nie przyznawała się do winy to najpierw trzeba było czekać 3 h na policję, a ona nadal swoje, że to nie jej wina, policja umyła ręce, że oni też nie widzą jak to było i sprawę kierują do sądu... I tak przez rok czasu chodziłyśmy sobie na rozprawy, aż wreszcie zapadł wyrok zgodny z tym jak faktycznie było. Dobrze, że tamta panna nie miała możliwości odwołania się bo pewnie kolejny rok byśmy się z tym jeszcze bujały.
Kiedyś też mi rąbnął koleś w tył auta... ale na szczęście nie robił problemów i nie trzeba było wzywać policji, napisał oświadczenie i odszkodowanie prędko mi przyznano.
Cóż bywa, wiem jakie to wkurzające i też nie wiem dlaczego właśnie Ciebie to wszystko spotyka. :evil:

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Czw lip 21, 2011 14:16 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Pewnie sobie nagrabiłam :mrgreen:
Gość nawet papierów nie miał przy sobie, podpisałby mi nawet cyrograf, jakby było trzeba. Wcale się nie migał, miał AC więc tylko zniżki mu przepadną. Jeszcze na dokładkę z wnukiem małym był, więc uległam i bez policji się obeszło.
Auto zawiozłam do autoryzowanego warsztatu żeby problemów było jak najmniej. Tylko niestety troche to wszystko trwa.

jasdor

Post » Czw lip 21, 2011 14:27 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

Weź Ty się może Siostro wykąp w tych ziołach co je AniHili suszy bo to już naprawdę przegięcie 8O :evil:
I powtarzaj codziennie rano POMIOTŁO pod wiadomym adresem z piwnicą :evil:
Ta baba jest normalnie toksyczna i nieszczęście na Ciebie sprowadza.

Ja NIE żartuję :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lip 21, 2011 14:34 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

:mrgreen: Tylko nie wiem, kiedy AniHili to zielsko będzie rozsyłać. Chyba na chorobowe pójdę na tenczas żeby się jakie gorsze nieszczęście nie stało, bo nogami chodzić - to ja strasznie kiepska jestem w tym temacie i zasad poruszania się chodnikami nie znam.

jasdor

Post » Czw lip 21, 2011 14:47 Re: Kochamy Czarne Damy ;-) Malutka po sterylce

jasdor pisze::mrgreen: Tylko nie wiem, kiedy AniHili to zielsko będzie rozsyłać. Chyba na chorobowe pójdę na tenczas żeby się jakie gorsze nieszczęście nie stało, bo nogami chodzić - to ja strasznie kiepska jestem w tym temacie i zasad poruszania się chodnikami nie znam.

:ryk:jasdor,ja Cię podszkolę jak poruszać się chodnikami :mrgreen: bez walenia głową w słupy.
Tak poważnie to kurcze jednak problem dla Ciebie bez auta :(
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]