Moderator: Estraven

Satyr77 pisze:Tak myślę , że duzego wyboru i tak nie mamy. Jezusa se nie zrobimy, bo Marta dziewicą już nie jest, a wiatropylność jest passe, Szatan odpada, bo dowalą nam kary za zanieczyszczanie środowiska i każą mu założyć filtry odsiarczające. Może jeszcze budda, wyśle się do fast foodów to masę osiągnie, gorzej że może wyjść ludzik michelin. Chyba allah będzie najbezpieczniejszy, przynajmniej do momentu aż amerykanie nie zrobią misji pokojowej

pozytywka pisze:Satyr77 pisze:Tak myślę , że duzego wyboru i tak nie mamy. Jezusa se nie zrobimy, bo Marta dziewicą już nie jest, a wiatropylność jest passe, Szatan odpada, bo dowalą nam kary za zanieczyszczanie środowiska i każą mu założyć filtry odsiarczające. Może jeszcze budda, wyśle się do fast foodów to masę osiągnie, gorzej że może wyjść ludzik michelin. Chyba allah będzie najbezpieczniejszy, przynajmniej do momentu aż amerykanie nie zrobią misji pokojowej
wymiękłam
![]()
![]()
nie, no Jezus już był, 2000 lat temu, to całkiem niedawno, to po co znowu?Satyr77 pisze:Jezusa se nie zrobimy
nie wiemy jak się produkuje Buddę.Satyr77 pisze:Może jeszcze budda
Nad Szatanem bym się mogła zastanowić, tylko z nim to nie bardzo wiadomo jak jest bo różnie o nim gadają.Satyr77 pisze:Szatan odpada
i się zgodzić muszę. Najbezpieczniejszy, no i wiedzę już jakąś mamy, a z tymi innymi to by trza od nowa nabywać.gosiaa pisze:Chyba allah będzie najbezpieczniejszy

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 37 gości