Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 8:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Secret - no mi się bardziej podoba to pierwsze :)
Ale, którego byś nie wybrała bedzie piknie :)

Miziaste na kolana kawka, piękne widoki super powietrze....

Jak na razie z rana z wawy pozdrawiam :kotek:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 13, 2011 8:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Pojada, obejrze i sie zdecyduje. Tak ze w nastepny piatek moge Wam dopiero powiedziec jakie to bedzie.

Jako dziecko na wsi przebywalam i moj dziadek mial konie wiec nam pozwalal na nich jezdzic. Potem w szkole podstawowej do matury mialam kolezanke, ktorej rodzice tez mieli stajnie i dawali lekcje i takie tam. Wtedy to bylo nawet jeszcze lepiej, bo mialam kiedy chcialam. Ale czy teraz bym na koniu usiedziala, to nie wiem. Stara sie zrobilam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw sty 13, 2011 8:30 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Podobno tego się nie zapomina jak jazdy na rowerze.
Na koniu siedziałam pierwszy raz na kolonii w Starym NRD :)
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Czw sty 13, 2011 8:41 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Moze sie nie zapomina ale cialo sie od tamtego czasu inaczej rozwinelo...
Pamietam te kolonie w NRD, ale sama nie bylam. Raz nad morzem i raz w gorach. Wiecej koloni w Polsce nie zaliczylam, bo wyjechalismy a tutaj takiego czegos nie ma raczej. Moze w innej postaci. Z kosciolow wyjezdza mlodziesz, ale takich z pracy organizowanych wcale.

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 8:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Witam się i uciekam :-)
Mieszkanka wszystkie piękne, które byś nie wybrała będzie super :ok:
Sniły mi się dzisiaj i Papillon mi sie śniła i że się z Wami pokłóciłam :-( ale szczegółów nie pamiętam...
To przed powrotem do pracy chyba :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 13, 2011 8:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Balas sie po prostu. Nie martw sie Jozia, jak i u mnie to u Ciebie tez sie wszystko pouklada.

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 11:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Wiec tak Dziobeczki, w nastepny piatek jade z przyjaciolka tam i bede ogladac te cztery mieszkania. Terminy wszystkie potwierdzone. Troche kamienia mi z serca spadlo.

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 11:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

SecretFire pisze:Wiec tak Dziobeczki, w nastepny piatek jade z przyjaciolka tam i bede ogladac te cztery mieszkania. Terminy wszystkie potwierdzone. Troche kamienia mi z serca spadlo.

:ok: :ok: :ok:

jozefina1970

Post » Czw sty 13, 2011 11:54 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

:ok:
oj będzie parapetówa :piwa:

EdytaB_a

Post » Czw sty 13, 2011 11:57 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Na watku jak na razie :-)

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 15:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

SecretFire pisze:Jasdorek, bo moze mnie adoptowalas i przezywasz jak moja mamusia. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cztery kartony pelne... Zapakowalam juz garki i troche z kuchni, bo jak i tak po piec przyjada, to gotowac nie bede juz. Wiec, nie potrzebne.

O te mieszkania sie staram http://www.immobilienscout24.de/expose/ ... ,00-400,00

http://www.immowelt.de/immobilien/immod ... d=19703878

To drugie wydaje się być chyba nowsze, pierwsze bardziej przestronne no i przede wszystkim OKNO W ŁAZIENCE! :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 13, 2011 15:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Obydwa maja okna w lazience. Mi to jest akurat wazne. Ale najlepsze jest, ze maja kuchnie, bo ja mebli kuchennych nie biore. One sie ledwo trzymaja.

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 17:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

A mi się podobają oba mieszkanka, Ty Dorotko masz wybór,a ja tylko mogę sobie pomarzyć o swoim własnym :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Czw sty 13, 2011 17:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Kurcze, a ja też mam w łazience okno :lol:
Na nim właśnie Mru ma swój balkon:
Mogę Dorotko?:
Obrazek
A, właśnie przypomniało mi się, ze link miałam wstawić do takiej kratki zabezpieczającej na uchylne okna u sunshine - to lecę tam :-)

jozefina1970

Post » Czw sty 13, 2011 17:41 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Ja już nie wyobrażam sobie mieszkanai z kimś więcej niż TŻi córka (nie mówię o czterołapych :) )
Mamy szczęście i jak dla nas to co mamy to dużo.
Tylko takich widoków nie mam :(

EdytaB_a

[poprzednia][następna]