Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze: Wszystkie kotunie są piękne
Hanulka pisze:a ile tych fotek trzeba wybrać??
kociamysza pisze:Isabell, zamiast Kici, ktora odsypia ciezki dzien ja odpowiem
My chyba po prostu zapominamy, ze koty nawet te najslodsze to jednak ciagle dzikie drapiezniki i nocna aktywnosc to dla nich normalka. Dla Kici np dzien bez polowania jest dniem straconym
Ze zdjeciami to jest tak, ze robi je MD czyli Ukochana Malpa Kici i w tej obopolnej WIELKIEJ MILOSCI tkwi tajemnica tych fot. Oczywiscie modelka jest tu tez kluczowa, potem oko miszczano i sprzet, bo aparatem z komorki to dobrej foty sie nie da zrobic. Od jakiegos czasu jest uzywana nowa zabawka MD - lustrzanka canona 60D (chyba
plus canonowski obiektyw i testuja ja z Kicia rowno szczegolnie gdy dochodza nowe gadzety, lampy, filtry itp.
Wczesniej (60D sprawil sobie MD pod choinkebyl tez canon S5.
Ja pozostaje przy idotenkamerzeczasem dostapie zaszczytu uzywania owej lustrzanki, ale Kicia ma mnie w nosie i szybko znika z planu zdjeciowego
Hanulka pisze:W KAN KRACH FINANSOWYBARDZO PROSIMY O KAŻDĄ MOŻLIWĄ POMOC
![]()
andzelika1952 cały czas przy kotach... ciągle nowe, chore; kolejne wymagają sterylizacji/kastracji/odrobaczenia, brak finansów na wszystko, na żwir i karmę także...
ADOPCJI PRAKTYCZNIE BRAK..
na pocieszenie: dziś dwa siedmiomiesięczne koteczki przyjeżdżają do Łodzi na ds![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 48 gości