Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Jednak gdyby znowu rzygnął, nawet ewidentnym kłaczkiem, podjedziemy do weta
Nie wiem, czy skoro dzisiaj dostał pastę na odrobaczenie, to podać mu bezopet, czy lepiej się wstrzymać do jutra?
W domu kłaków mnóstwo, a koty gubią je jak oszalałe.
anulka111 pisze:A czemu nie kupilas papirusow w sezonie?
anulka111 pisze:Zaciekawiłas mnie,ze ciche i glosno mrucza, ragdolle ciche ,po prostu wyraznie mrucza,a Rys dziwnie mruczy i gadatliwy ,wydaje rozne dzwiekinp.protestuje cichym ekhm malutkiego koteczka,a miaukoli glosno pod drzwiami balkonowymi-udaje glucha-niewolnictwo ma swoje granice
Siostro! Mam tak samocasica pisze:(...) Poza tym nie mam ja ręki do roślin, zapominam, nie podlewam, schnie. A żywe, to nie chcę męczyć. Pewnie też dlatego, że nie mam ręki do upraw wszelkich, nie mam żadnych doniczek w domu. I nie lubię być może właśnie dlatego.
Birfanka pisze:Siostro! Mam tak samocasica pisze:(...) Poza tym nie mam ja ręki do roślin, zapominam, nie podlewam, schnie. A żywe, to nie chcę męczyć. Pewnie też dlatego, że nie mam ręki do upraw wszelkich, nie mam żadnych doniczek w domu. I nie lubię być może właśnie dlatego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 996 gości