i zaczne od tego, ze po pojawieniu sie zdjecia na tronie nie uwierze, ze taka mloda babeczka ma takiego "starego" Potomka

a dalej... maluchy kocie strasznie kluskowate

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:kalair pisze:Bogato umaszczone futerka... Hmm..tego nie mam w spisie..![]()
To już masz![]()
A po co Tobie zdjęcia,przecież masz 3 żywe szylkkrecie w domu![]()
Czy Ty Kalairku wiesz że,Zabersik nie wiedział co się kryje za słowem "szylkretka"![]()
Trochę ją pouświadamiałyśmy![]()
Trumnę chciała z pawlacza ściągać i giezło żałobne wciągać na się![]()
![]()
anulka111 pisze:A ja mysle ,ze paskudnie obgadaliscie szylkretki-a one po prostu sa piekne
kotka doroty pisze:anulka111 pisze:A ja mysle ,ze paskudnie obgadaliscie szylkretki-a one po prostu sa piekne
AnulkaCzy myślisz że,tylko szylkretki obgadujemy
Przecież na tym forum wszyscy obgadują wszystkie koty
![]()
Ja swoją maupe zawsze obgaduję,nawet teraz mogę napisać(zgodnie z prawdą )że,leży kołomnie i skarpeciochy czyści![]()
Tak,tak Zabers nie wiedział co oznacza szylkretka ,nawet skierowałam ją do Ciebie po wiadomości
anulka111 pisze:kotka doroty pisze:anulka111 pisze:A ja mysle ,ze paskudnie obgadaliscie szylkretki-a one po prostu sa piekne
AnulkaCzy myślisz że,tylko szylkretki obgadujemy
Przecież na tym forum wszyscy obgadują wszystkie koty
![]()
Ja swoją maupe zawsze obgaduję,nawet teraz mogę napisać(zgodnie z prawdą )że,leży kołomnie i skarpeciochy czyści![]()
Tak,tak Zabers nie wiedział co oznacza szylkretka ,nawet skierowałam ją do Ciebie po wiadomości
a fotke machnac skarpetom łaska??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Majestic-12 [Bot], Myszorek i 16 gości