Niki na swoim (FeLV) - znów problem behawioralny?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 9:54 Re: Niki na swoim

szybenka pisze:... I co najlepsze jak wyszła z łazienki, to nie pognała do pokoju, ale stała w przedpokoju i zaglądała wciąż do łazienki :) Jakby chciała powiedzieć: "I co głupia, myślałaś, że się nie uda..."
:ryk: :ryk: :ryk: Nikusia to bardzo mądra koteńka, a gapowata Duża tak ją długo trzymała ;). Z niecierpliwością czekam na fotkę na klamce!

Ogromnie się cieszę, że tak ładnie poszło! Podziwiam silną motywację i pobudkę o 5 rano! Gratulacje, pełen sukces!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw kwi 22, 2010 10:05 Re: Niki na swoim

rybcie pisze:Z niecierpliwością czekam na fotkę na klamce!

Rybcie, nie mam fotki, tylko film, ale jego format nie "wyświetla się" na YouTube :( Muszę nad tym popracować, ale wciąż brak czasu...
Ostatnio edytowano Czw kwi 22, 2010 10:09 przez szybenka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw kwi 22, 2010 10:06 Re: Niki na swoim

filmik - to nawet lepiej! Zaczekamy aż się uda zamieścić :). Jaki to format?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw kwi 22, 2010 10:15 Re: Niki na swoim

rybcie pisze:filmik - to nawet lepiej! Zaczekamy aż się uda zamieścić :). Jaki to format?

nie pamiętam :oops:

pisiokot pisze:Jestem na 99,99% pewna, że wyniki badań będą książkowe :ok:.

Marzę o tym...
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Czw kwi 22, 2010 10:18 Re: Niki na swoim

Rybcie, sprawdziłam - format .mov
Obrazek

szybenka

Post » Czw kwi 22, 2010 12:54 Re: Niki na swoim

:oops:
Mam chyba zaległości w czytaniu :oops:
Rozmruczana Nikuśka z oczkami na haju... no, no :ok: :D
Kciuki za super wyniki :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw kwi 22, 2010 13:11 Re: Niki na swoim

info z youtube (http://www.google.com/support/youtube/b ... wer=166815):
Definicja „nieprawidłowego formatu pliku”
Określenie „nieprawidłowy format pliku” oznacza, że film wideo ma format, który nie jest akceptowany w naszym systemie. Akceptujemy większość formatów plików, w tym .wmv, .mov, .mpg i .avi.
więc mov. powinien być akceptowany

tutaj piszą o takim błędzie:
Niepowodzenie (pusty plik .mov)

Ten komunikat o błędzie dotyczy tylko filmów w formacie QuickTime. Błąd występuje, jeśli plik został zapisany w programie QuickTime Player i wybrano opcję „Save as a reference movie” (Zapisz jako film referencyjny). Ta opcja powoduje utworzenie niewielkiego pliku w formacie .MOV, który wskazuje, gdzie na dysku twardym znajduje się film wideo pełnej długości. Jeśli do serwisu YouTube zostanie przesłany ten właśnie mały plik, który w rzeczywistości nie zawiera materiału wideo, nasz system nie będzie w stanie go przekonwertować.

Aby mieć pewność, że film wideo zostanie poprawnie przekonwertowany, należy wybrać opcję „Save as a self-contained movie” (Zapisz jako samodzielny film) przed zapisaniem filmu wideo w programie QuickTime.
ja filmików nie robię, więc nie bardzo to rozumiem, ale jak to nie pomoże to można ściągnąć program do konwersji plików na inny format :). Daj znać, w razie czego poszukamy :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw kwi 22, 2010 13:15 Re: Niki na swoim

Dzięki Rybcie :) Już studiowałam programy do zmiany formatu, ale na razie teoretycznie. Czas, czas, czas...
A u mnie coś jest właśnie z QuickTime, bo musiałam ściągnąć QuickTime Player, aby móc oglądać te filmy. Obiecuję, że solidnie się za to wezmę, ale dopiero w maju :oops:
Obrazek

szybenka

Post » Czw kwi 22, 2010 13:18 Re: Niki na swoim

Duszek686 pisze::oops:
Mam chyba zaległości w czytaniu :oops:
Rozmruczana Nikuśka z oczkami na haju... no, no :ok: :D
Kciuki za super wyniki :ok:

Duszku686, nie ma problemu, a kciuki zawsze mile widziane - dzięki :)
Obrazek

szybenka

Post » Czw kwi 22, 2010 13:18 Re: Niki na swoim

spoksik ;), wszystkim nam tarcza zegara powinna rozszerzyć się przynajmniej i kilka godz./dobę. Poczekamy :D. Ważniejszy jest czas, który poświęcasz Nikusi :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw kwi 22, 2010 20:11 Re: Niki na swoim

No to Rybcie doczekałaś się :) Dzisiejszy szturm na drzwi. (może uda mi się ten pierwszy raz ;) )
http://www.youtube.com/watch?v=nb-6QlqHxtU
Obrazek

szybenka

Post » Czw kwi 22, 2010 20:13 Re: Niki na swoim

szybenka pisze:Cameo, wyobrażasz sobie, że Niki pozwala się głaskać po pysiu. Po policzkach, przy oczach, pod bródką, wzdłuż warg 8O (może z czasem do pysia da zajrzeć). A uszy... mogę jej palec do środka włożyć, a ta mruczy i mruczy :) (tylko jak teraz będę jej czyścić uszy - co 3 dni - to się pewnie zrazi, ale co tam).

:shock: :lol:

Brawo Nikuniu :ok: no to lecę obejrzeć filmik :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw kwi 22, 2010 20:15 Re: Niki na swoim

Ło mamciu, jaki z niej Kozakiewicz 8O
ale skok :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw kwi 22, 2010 20:19 Re: Niki na swoim

Dobre :ryk: Niki vs drzwi... trenuj trenuj kochana, kiedyś napewno się uda, co nie? ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw kwi 22, 2010 20:25 Re: Niki na swoim

Cameo pisze:Dobre :ryk: Niki vs drzwi... trenuj trenuj kochana, kiedyś napewno się uda, co nie? ;)

Cameo, już dzisiaj jej się udało, za wcześnie skończyłam filmować (bo nie zorientowałam się). I choć tyle razy walczyła już z tą klamką, to dziś pierwszy raz ją pokonała :lol:
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]