Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Kasiu, Rudzik jest śliczny i wiadomo było że wcześniej czy później znajdzie domek.
kropkaXL pisze:kasia86 pisze:Kasiu, Rudzik jest śliczny i wiadomo było że wcześniej czy później znajdzie domek.
On już miał domek i został oddany do schronu![]()
![]()
Mam nadzieję,że tym razem tak nie będzie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:kasia86 pisze:Kasiu, Rudzik jest śliczny i wiadomo było że wcześniej czy później znajdzie domek.
On już miał domek i został oddany do schronu![]()
![]()
Mam nadzieję,że tym razem tak nie będzie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kasia86 pisze:Ludzie są czasami bez serca! Gromadzenie majątku jest ich najwyższym celem! Ich sparwa, ale niech nie krzywdzą przy tym tych najbiedniejszych z biednych.
kropkaXL pisze:A Przytulanka i Ingar czekają już tak długo,nikt ich nie chce,a rozdielić ich nie można,bo umarłyby z tęsknoty za sobą!-tak bym chciała,żeby ktoś dał im serce!!!!
Cameo pisze:kropkaXL pisze:A Przytulanka i Ingar czekają już tak długo,nikt ich nie chce,a rozdielić ich nie można,bo umarłyby z tęsknoty za sobą!-tak bym chciała,żeby ktoś dał im serce!!!!
Kasiu, dom dla nich to byłby chyba cud. Wiesz jak to jest, kto chce starą, czarną i na dodatek chorowitą kotkę w komplecie z burym dzikuskiem...
kropkaXL pisze:Niestety-takich domków jak Twój nie ma!!!!-tylko Ty podejmujesz się takich wyzwań!
Kurczę,gdybym mogła,wzięłabym je oba,ale w mojej sytuacji to niemożliwe![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pvpm i 100 gości