Moderator: Estraven
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:A propos urodzin, to ja w LO miałam koleżankę z 16 marca i drugą z 19, a ja z 18. Na studiach inna koleżanka z 20 marca była.
A mój starszy bratanek urodził się dokładnie w Dzień Babci - na tydzień przed rocznicą ślubu swoich rodziców
O ja cie nie mogę,ale splocik.Tutaj to już w ogóle
To ja dodam jeszcze jedno dżadżko: Inusia urodziła się 23.09.2006, a 22.09.2006 znajoma (córka koleżanki z mojej dawnej pracy) urodziła pierworodnego syna
kociczka39 pisze:No,a prawdopodobnie dzisiaj,piszę prawdopodobnei,jeśli tż wyjdzie normalnie z pracy,nie będzie miał żadnych nadgodzin,to nasza Misia idzie na przegląd techniczny do weta.Fakt,że mniej się czochra przy tych usiskach ,ale jeszcze sie trochę czochra.Przy okazji zrobimy odrobaczonko,bo ostatnie chyba miała w kwietniu bodajże
kasia86 pisze:Jestem ciekawa dlaczego Mycha się tak drapie, oby tam nie było żadnego grzybka!![]()
Ja dzisiaj znowu jadę do Łodzi na Przybyszewskiego 255/267, a strasznie lubię jeździć po Waszym mieście.
kussad pisze:Nie zmieniałaś karmy albo czy nie reaguje na rozpoczęcie sezonu grzewczego i suche powietrze w mieszkaniu - nasza mała bardzo a futra i podszerstka teraz jej przybywa:)
Kociara82 pisze:no to moj jeden kuzyn urodzil sie... 1 kwietniaSmiejemy sie z siostra, ze zrobil rodzicom zart prima aprylisowy
Drugi kuzyn sie urodzil 6 grudnia, a moj brat 25 grudnia
Jedna moje kumpela 29 listopad, druga 30 listopad
Inna znajoma sie urodzila 28 luty, wiec sie smiejemy z kolezanka, ze miala poczekac jeszcze 1 dzien i obchodzilaby urodziny co 4 lata
Moja kuzynka zrobila sobie w tym roku nieco spozniony prezent na dzien matki. Urodzila syna 29 albo 30 maja (nie pamietam dokladnie).
MaryLux, to Inusia jest zodiakalna waga? Ludzie wagi z reguly sa spokojni, zrownowazeni, do rany przyloz, ciekawe jak u kotow...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 217 gości