Bono - strażnik i opiekun stada - ZOSTAJE Z NAMI!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 06, 2010 8:44 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Satyr77 pisze:Ja nie chcę nic mówić, ale Bonusik wpadł w złe towarzystwo. Szalona kroofffka go zdemoralizowała. Teraz biega i maltretuje koty, bo on chce się bawić. Najmłodsza Tazzy już z nim nie może, zaczyna na niego warczeć, a ten nic, on się chce bawić i koniec. Zachowuje się jak Sylwuś :roll:

te Wasze koty to jakaś skierniewicka mafia :ryk: Jeden lepszy od drugiego :P
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto kwi 06, 2010 8:46 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

rybcie pisze:
Satyr77 pisze:Ja nie chcę nic mówić, ale Bonusik wpadł w złe towarzystwo. Szalona kroofffka go zdemoralizowała. Teraz biega i maltretuje koty, bo on chce się bawić. Najmłodsza Tazzy już z nim nie może, zaczyna na niego warczeć, a ten nic, on się chce bawić i koniec. Zachowuje się jak Sylwuś :roll:

te Wasze koty to jakaś skierniewicka mafia :ryk: Jeden lepszy od drugiego :P

aleś Ciocia przygadała :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 07, 2010 12:09 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

A ja i tak nie wierzę, że Bonusek dał się zdemoralizować 8)
No i nie wierzę, że jeszcze żaden domek się w nim nie zakochał 8O Ale Bonusiowi na szczęście wcale się nie spieszy :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro kwi 07, 2010 12:44 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

No może nie mafia, ale organizacja przestępcza napewno, wczoraj usiłowały ukraść wołowinę, de facto ich na kolacje, ale jednak.
Bonusik jest grzeczny, tylko trochę zdemoralizowany. Męczy koty, wykopał Lorda z jego miejsca na lodówce, ale on też boryka się z pewnymi problemami, koty kradną mu piłeczki i to jak on już ją prawie ma :wink: Narazie nikt się o Bonusika nie dowiadywał, ale może coś się wkrótce ruszy. Narazie mieliśmy tylko zapytanie o Sylwusia, wyglądało ok, ale wygląda na to, że chyba odstraszyłem potencjalny domek i głupie zapytanie o Miśkę (bo jak nazwać pytanie czy jest jeszcze aktualne i na tym koniec).
Im się zupełnie nie śpieszy, za dobrze mają, w święta tak się przeżarły Acaną, że dziś Bonusik jak zobaczył co ma w misce to oddalił się na bezpieczną odległość od niej :roll:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon kwi 12, 2010 10:41 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Bonusik jako najstarszy ze stada razem z Lordem podzielili się funkcjami opiekunów trójki głupoli. Więc bawią się z nimi, szaleją i jest miło, ale Niuniek stwierdził, że trzeba pokazać kto tu rzadzi i zaczyna się troszkę tłuc z naszymi kotami, robi to zupełnie bez przekonania, a i tak nikt go się nie boi. Bo jak tu się bać kota który wylizuje wszystkich którzy mu pod język podejdą. Jednak jedno sobie wywalczył, lodówka jest jego, więc jak tylko kuchnia jest otwarta i Bonusik nie szaleje po mieszkaniu to leży szczęśliwy na lodówce. Biedny Lordzik musiał się pogodzić z utratą tego miejsca, jednak biorąc pod uwagę, że taraz ma swój hamak na drapaku, przyjął to bez problemów, zresztą on zaanektował dodatkowo torbę Bonuska więc są kwita.
Wczoraj nastąpiła najgorsza rzecz w życiu Bonusika, znowu obcinali mu pazurki. Pominę milczeniem jego zachowanie w trakcie, powiem tylko, że obciecie pazurów chłopakowi, zajęło tyle czasu co wyczyczyszczenie uszu Szeryfowi i Krzykaczowi i obcięcie pazurków pozostałym.
Obrazek

Satyr77

Post » Czw kwi 15, 2010 7:56 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Co nowego u Bonusa? :)

Obcinanie pazurków jest beee, Zelda warczy i zmyka na sam widok cążków :?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw kwi 15, 2010 9:02 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Bonusik jest bardzo miłym, spokojnym kotem, za dnia. Gdy zapada zmrok i cisza w domu w tym kocie budzą się mordercze instynkty. I wtedy żadna piłeczka nie ma szans :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Czw kwi 15, 2010 9:05 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Satyr77 pisze:Bonusik jest bardzo miłym, spokojnym kotem, za dnia. Gdy zapada zmrok i cisza w domu w tym kocie budzą się mordercze instynkty. I wtedy żadna piłeczka nie ma szans :mrgreen:

ani miska, ani nic innego co znajduje się na podłodze - wszystko lata :P
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw kwi 15, 2010 9:11 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

O kurcze, jak to się stało że mi Bonusowy wątek na tak długo zaginął, no wstyd normalnie :oops: ale obiecuję się poprawić i zaglądać regularnie :)

A Bonusek to jest super kot, czemu te wszystkie super koty tak długo na domki czekają :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 15, 2010 9:14 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

No właśnie, tak długo cisza... Ale przecież wreszcie zadzwoni odpowiedni ludź, TEN ludź :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ściskam Bonuska w świeżo obcięty pazurek :wink: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto kwi 20, 2010 8:53 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Bonusek jako jedyny kot w domu szukał Miśki. Jest to całkowicie zrozumiałe, gdyż jako obecnie prawdopodobie najstarszy kot, przejął rolę opiekuna stada. Coś mu się nie zgadzała ilość kotów i tak tego jednego szukał. Jednak nie można powiedzieć, żeby się odejściem Miśki zbytnio zmartwił :twisted:
Obrazek

Satyr77

Post » Wto kwi 20, 2010 9:20 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

ja nie wiem, czy którekolwiek z nich się zmartwiło........ :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto kwi 20, 2010 9:26 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

O rany, to Miśka już znalazła dom? Jeśli tak, to cieszę się przebardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Satyrku, czy odezwała się Pani w sprawie Bonuska (rozmawiałam z nią wczoraj)? Tak bym chciała żeby zadzwoniła, bo zapowiadała się bardzo sensownie...
Bonusek - kot odpowiedzialny, opiekuńczy 8) :1luvu:
I tylko odrobinkę zdemoralizowany :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto kwi 20, 2010 9:35 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Asiu nie dzwonił nikt, może Niuniek ich nie urzekł.
Magda racze się nie zmartwiło absolutnie żadne, wręcz przeciwnie :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Wto kwi 20, 2010 10:17 Re: Bono - test na FelV UJEMNY :))))

Satyr77 pisze:Asiu nie dzwonił nikt, może Niuniek ich nie urzekł.

No i tego ja właśnie pojąć nie mogę :twisted: Bom urzeczona :wink:
Pani wspominała coś o tym, że w ogłoszeniu Bonuska nie ma mowy o relacji kotka z człowiekiem :? Wszystko jej opowiedziałam, ale oczywiście nic na siłę... Widocznie to jeszcze nie TEN domek.
Bonusiku, na Ciebie trzeba sobie zasłużyć 8) A Tobie pewnie się do nowego domku i tak nie spieszy :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]