nie wiem jak to zrobiłam że było brzydko a jest ładnie, a to byłoby baaaardzo ważne żeby wiedzieć

Zunia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ale Usia chodzi dumna! Ciocia Nul cały poemat o niej ułożyła. A nie do końca jej się należał, bo miał być w nagrodę za ładną zawartość kuwetki, a tam bywa różnieChociaż dziś nic rzadkiego się nie pojawiło - jeszcze
![]()
Ciociu-babciu, przesyłam mizianki. Słoneczka nie przesyłam, bo u nas nie ma. Rano troszkę świeciło, ale już przestało.![]()
![]()
![]()
Zuniu, brawo, jak to zrobiłaś, że w kuwetce nagle tak pięknie?!![]()
![]()
Dobrze, że Twoja Duża nie spanikowała, tylko spokojnie poczekała. A może to skutek dodatkowej porcji leku na wątrobę? Najważniejsze, że jest ok! A jak apetyt?
Lucasku, co u Was? Czy Duzi nadal próbują Cię przytulać, czy po ostatnich protestach odpuścili? Jesteście zdrowi?![]()
![]()
![]()
Ciociu pibon, czy kotki się wszystkie odmeldowują? To ważne przed przeprowadzką, chociaż przenosiny pewnie jeszcze nie teraz. Ale kciuko-łapki trzymamy za Was![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Ale Usia chodzi dumna! Ciocia Nul cały poemat o niej ułożyła. A nie do końca jej się należał, bo miał być w nagrodę za ładną zawartość kuwetki, a tam bywa różnieChociaż dziś nic rzadkiego się nie pojawiło - jeszcze
![]()
Ciociu-babciu, przesyłam mizianki. Słoneczka nie przesyłam, bo u nas nie ma. Rano troszkę świeciło, ale już przestało.![]()
![]()
![]()
Zuniu, brawo, jak to zrobiłaś, że w kuwetce nagle tak pięknie?!![]()
![]()
Dobrze, że Twoja Duża nie spanikowała, tylko spokojnie poczekała. A może to skutek dodatkowej porcji leku na wątrobę? Najważniejsze, że jest ok! A jak apetyt?
Lucasku, co u Was? Czy Duzi nadal próbują Cię przytulać, czy po ostatnich protestach odpuścili? Jesteście zdrowi?![]()
![]()
![]()
Ciociu pibon, czy kotki się wszystkie odmeldowują? To ważne przed przeprowadzką, chociaż przenosiny pewnie jeszcze nie teraz. Ale kciuko-łapki trzymamy za Was![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
![]()
![]()
![]()
Duzi... znalezli![]()
![]()
dawne zdjecia Julińciaka.,
![]()
Duzi... zdecydowali, że 100 % bedzie nowy kot...Na razie
![]()
jeszcze nie...
Lucasik
MalgWroclaw pisze:Zuniu w pięknym domu![]()
Nul, Usia przeszczęśliwa zapewne.
MB&Ofelia pisze:Miau. Wiecie wy co? Moja duża jakowaś taka dziwmna dzisiaj... Na śniodanko nie dostałam miąsa ino tacku mniamorka, na obiadek też nie dostałam miąska ino puszeczku...Mrrrr, jakowe to było mniamuśne! Może jakowaś kocia dobra wróżka zaczarowała Dużą i teraz będzie mię dawać mniamuśności!
Książniczka Ofelja
Nie ma tak dobrze, jutro wracamy do diety mięsnej. Ale od czasu do czasu niech będzie dzień dobroci dla łakomego kotka![]()
Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana, Silverblue, zuza i 1044 gości