Moderator: Estraven
Megana pisze:Cameo, otworzyłam opcję "ostatni post" i przeraziłaś mnie śmiertelnie!
Już myślałam, że coś się okropnego stało, a to tylko rocznica... ufff...
milenap pisze:Małgosia, no to ja tylko chciałam powiedzieć, że reakcja aga_mats, jako nowego gościa w wątku potwierdza w 100%, ze czas się zabrać do pracy nad książka
muac pisze:milenap pisze:Małgosia, no to ja tylko chciałam powiedzieć, że reakcja aga_mats, jako nowego gościa w wątku potwierdza w 100%, ze czas się zabrać do pracy nad książka
no material sie zbiera pisalam ze po trzeciej czesci watku
milenap pisze:muac pisze:milenap pisze:Małgosia, no to ja tylko chciałam powiedzieć, że reakcja aga_mats, jako nowego gościa w wątku potwierdza w 100%, ze czas się zabrać do pracy nad książka
No po 3 części to już chyba tylko pozostanie oddanie do drukarni?![]()
![]()
Ja przynajmniej tak zrozumiałam

muac pisze:milenap pisze:muac pisze:milenap pisze:Małgosia, no to ja tylko chciałam powiedzieć, że reakcja aga_mats, jako nowego gościa w wątku potwierdza w 100%, ze czas się zabrać do pracy nad książka
No po 3 części to już chyba tylko pozostanie oddanie do drukarni?![]()
![]()
Ja przynajmniej tak zrozumiałam
Milanie przeginaj
a tak wogole to wiesz ze

Szura pisze:Wierzyć się nie chce, że rok minął tak niepostrzeżenie.![]()
Koty zbliżają!
Bo czyż poznałybyśmy Małgosie gdyby nie Bazyli i Mileczka? Która z nas wiedziałaby, że w Toronto mieszka Małgosia o gołębim sercu, lekkim piórze i okiem artysty?
Koty zbliżają!
Bo cieszymy oczy pięknymi zdjęciami kotów ( i nie tylko), rozrzewniają albo rozśmieszają historyjki z życia wzięte.
Koty zbliżają!
Prosimy o jeszcze
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 6 gości