Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:słuchajcie, zajrzałam do Jańci na allegro. jest pewien problem: ogłoszenie jest nieczytelne. tekst jest zbyt jednostajny, za dużo w nim informacji. kto będzie to czytał? z drugiej strony bardzo dobrze, że nie ma słowa "FIV", bo to niepotrzebne straszenie czarownicami. może jednak skrócić ten tekst i skupić się na kocie? może wystarczy napisać, że kotka wymaga dobrej opieki, że nie może wychodzić, itp.
kwiatkowa pisze:puss pisze:słuchajcie, zajrzałam do Jańci na allegro. jest pewien problem: ogłoszenie jest nieczytelne. tekst jest zbyt jednostajny, za dużo w nim informacji. kto będzie to czytał? z drugiej strony bardzo dobrze, że nie ma słowa "FIV", bo to niepotrzebne straszenie czarownicami. może jednak skrócić ten tekst i skupić się na kocie? może wystarczy napisać, że kotka wymaga dobrej opieki, że nie może wychodzić, itp.
Jeżeli umiesz i chcesz je zmienić, nie mam nic przeciwko, tekst można zawsze zaktualizować podczas aukcji. FIV nie napisałam specjalnie, ale trudno mi ocenić co jeszcze można wyrzucić - mam wrażenie, że te informacje są ważne... chciałabym uniknąć tych, co napalają się na ładne oczy, bo Jancia jest kotem wymagającym cierpliwości i odpowiedzialnego człowieka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuza i 951 gości