Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Wielbładziu, to, że padasz jest stanem absolutnie normalnym i związanym z tym, że zaczęłaś pracować. Tak ma lud pracujący. Przyzwyczaj się i już![]()
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Wielbładziu, to, że padasz jest stanem absolutnie normalnym i związanym z tym, że zaczęłaś pracować. Tak ma lud pracujący. Przyzwyczaj się i już![]()
Wiem, jeszcze pamiętam![]()
Idę spać
Wielbłądzio pisze:żyję i padam na garby![]()
w robocie znów wysiadł net, więc nie mogłam zaglądać, a teraz ledwo już na oczy widzę...
dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja
Wielbłądzio pisze: dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja...
Marcelibu pisze:Jak Ch. Ch.? Zjada?
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja...
To poproś o zaliczkę.
Może wpadnę do Ciebie w weekend zrobimy fotki Srebrnemu Namolowi i chociaż wywieszę w swojej lecznicy i okolicy? Coś na kształt ogłoszeń? U mnie w lecznicy już nie ma żadnego kota na zbyciu, wszystkie poznajdowały domki.
genowefa pisze:Wielbładziu, to, że padasz jest stanem absolutnie normalnym i związanym z tym, że zaczęłaś pracować. Tak ma lud pracujący. Przyzwyczaj się i już![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości