DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 28, 2009 21:28

Wielbładziu, to, że padasz jest stanem absolutnie normalnym i związanym z tym, że zaczęłaś pracować. Tak ma lud pracujący. Przyzwyczaj się i już :twisted: ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 28, 2009 21:32

nie, nie można :twisted: no chyba że sąsiad :wink:
ja nie jestem władna :lol:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto kwi 28, 2009 22:02

genowefa pisze:Wielbładziu, to, że padasz jest stanem absolutnie normalnym i związanym z tym, że zaczęłaś pracować. Tak ma lud pracujący. Przyzwyczaj się i już :twisted: ;)

Wiem, jeszcze pamiętam :twisted:
Idę spać :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto kwi 28, 2009 22:08

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:Wielbładziu, to, że padasz jest stanem absolutnie normalnym i związanym z tym, że zaczęłaś pracować. Tak ma lud pracujący. Przyzwyczaj się i już :twisted: ;)

Wiem, jeszcze pamiętam :twisted:
Idę spać :roll:
8O 8O 8O idź idź ale z podziwu wyjść nie mogę jak Cię szybko do pionu ta praca i ludzie stawiają :D :D :D
oj dobrze bardzo dobrze kciuki za szybkie zaśnięcie :ok: :ok: :ok:

alus1

Post » Śro kwi 29, 2009 6:43

To prawda.Wielbłądek zaczął żyć, i to widać! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro kwi 29, 2009 8:07

helo :D

alus1

Post » Czw kwi 30, 2009 0:19

żyję i padam na garby :roll:
w robocie znów wysiadł net, więc nie mogłam zaglądać :( , a teraz ledwo już na oczy widzę...
dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja :roll: ... kasę na leczenie Buśki na szczęście mam (dzięki wspomnianemu już tutaj Aniołowi :1luvu:), ale na swoje własne życie... jak by tu powiedzieć :roll: :twisted: :roll: dobrze, że chociaż Dranie zaopatrzone jak zwykle z ogromnym zapasem, przynajmniej im nie grozi śmierć głodowa :wink: a ja może wreszcie schudnę do ideału :love:

zabierzcie stąd to srebrne namolne kocię :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 30, 2009 3:30

Wielbłądzio pisze:żyję i padam na garby :roll:
w robocie znów wysiadł net, więc nie mogłam zaglądać :( , a teraz ledwo już na oczy widzę...
dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja :roll:

A czy podpisałas umowę o pracę (jakąkolwiek)?Żeby Cię znowu jakąs radosną nowiną nie zaskoczyli.
Na razie (sptgfr3ij-to wyczyn kota)śpij i nie zamartwiaj się,powodzenia. :ok: :kitty:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw kwi 30, 2009 7:55

Jak Ch. Ch.? Zjada?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw kwi 30, 2009 7:58

Wielbłądzio pisze: dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja :roll: ...

To poproś o zaliczkę.
Może wpadnę do Ciebie w weekend zrobimy fotki Srebrnemu Namolowi i chociaż wywieszę w swojej lecznicy i okolicy? Coś na kształt ogłoszeń? U mnie w lecznicy już nie ma żadnego kota na zbyciu, wszystkie poznajdowały domki.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt maja 01, 2009 6:54

Marcelibu pisze:Jak Ch. Ch.? Zjada?

Ano coś tam zjada :roll:
Co prawda mokrego już nie chce (to znaczy, że jest trochę lepiej, bo Cholera tylko w ostateczności tyka mokre :twisted: ), ale chrupki trochę dziubie...
Prawdę mówiąc, dopiero przez weekend będę w stanie baczniej ją poobserwować i ocenić, jak naprawdę jest :roll:

Wielbłądzio

Post » Pt maja 01, 2009 7:02

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: dzisiaj usłyszałam radosną nowinę, że pensję za ten kawałek kwietnia dostanę razem z majową, w ostatnich dniach maja :roll: ...

To poproś o zaliczkę.
Może wpadnę do Ciebie w weekend zrobimy fotki Srebrnemu Namolowi i chociaż wywieszę w swojej lecznicy i okolicy? Coś na kształt ogłoszeń? U mnie w lecznicy już nie ma żadnego kota na zbyciu, wszystkie poznajdowały domki.

Nie sądzę, żeby zechcieli mi dać :twisted:
Gdybym nie miała poręczenia Nualli, że na pewno są uczciwi, dawno postawiłabym sprawę jasno: albo obie umowy do ręki, albo do widzenia... A tak staram się być grzeczna i cierpliwa, mam nadzieję, że się doczekam :twisted: Jedna z umów (trochę skomplikowana sprawa: zatrudniają na kawałek etatu, a reszta na dzieło - wiadomo dlaczego :twisted: nie urządza mnie taki układ, ale co mam zrobić, póki nie mam nic lepszego :roll: ) ma zostać podpisana w poniedziałek, jako że zatrudniają mnie oficjalnie od początku maja :roll:

Marcelibu - jasne, możesz wpaść, jeszcze pomyślę kiedy i powiem Ci dziś w Kafce, OK ?
Namolniakowi sama coś tam cyknęłam wczoraj rano, ale przydałyby się jakieś lepsze, żeby było widać te jej rude smużki :wink:
A przy okazji może odbierzesz sobie SWOJEGO marmurka :twisted: :twisted: :twisted: ?

Wielbłądzio

Post » Pt maja 01, 2009 7:04

Niech sie swieci 1 Maja!

:wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 01, 2009 7:10

Niech się święci :piwa:

Wczoraj po południu padłam na mordę w chwilę po zamknięciu za sobą drzwi wejściowych. Nie zdążyłam dać Draniom kolacji (mokrej znaczy się, chrupki stoją cały czas), zmyć z ryja tapety, rozpakować torebki... Ocknęłam się dzisiaj o wpół do czwartej nad ranem :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Pt maja 01, 2009 7:44

Chyba nie masz wyrzutow sumienia? Wzgledem Drani, rzecz jasna.
Widac taki sen byl Ci potrzebny.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]