Avian pisze:Cześć Mru
Pogodziłem się z Dużą
Myślisz, że ona mnie naprawdę ... no wiesz ... ?
Gagat grzeczny jednak
Wiem...
Chodzi Ci o

Jestem pewien ze tak.
I bardzo sie ciesze

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Cześć Mru
Pogodziłem się z Dużą
Gagat grzeczny jednak
No jasne że tak! Teraz się zastanów jakie to daje możliwości!!Dorota pisze:Avian pisze:Cześć Mru
Pogodziłem się z Dużą
Gagat grzeczny jednak
Wiem...
Chodzi Ci o...
Jestem pewien ze tak.
I bardzo sie ciesze![]()
Mru
ewa74 pisze:Cześć MruOstatnio mało tu zagladamy, bo Duża otworzyła sezon balkonowy
![]()
Meriva & Co.
Dorota pisze:ewa74 pisze:Cześć MruOstatnio mało tu zagladamy, bo Duża otworzyła sezon balkonowy
![]()
Meriva & Co.
Zazdroszcze![]()
Ja nadal mam Panow w Beretach na balkonie![]()
Mru nadzorujacy
MaryLux pisze:Ceść MrucusiuA u nas jest na parteze remont. To znacy nie w nasym mieskaniu, tylko u sąsiatki. Jus drugi miesiąc... Mamy dość. I słysałam, jak Duza rozmawiała z innymi sąsiadami i fsyscy tes mieli dość, ale nie wiedzieli, co gorse: remont cy powrót tej sąsiatki (bo ona wpuściła tego remonta i posła mieskać do córki, wróci, jak remont sobie pójdzie).
Inka
MaryLux pisze:Ceść MrucusiuA u nas jest na parteze remont. To znacy nie w nasym mieskaniu, tylko u sąsiatki. Jus drugi miesiąc... Mamy dość. I słysałam, jak Duza rozmawiała z innymi sąsiadami i fsyscy tes mieli dość, ale nie wiedzieli, co gorse: remont cy powrót tej sąsiatki (bo ona wpuściła tego remonta i posła mieskać do córki, wróci, jak remont sobie pójdzie).
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Ceść MrucusiuA u nas jest na parteze remont. To znacy nie w nasym mieskaniu, tylko u sąsiatki. Jus drugi miesiąc... Mamy dość. I słysałam, jak Duza rozmawiała z innymi sąsiadami i fsyscy tes mieli dość, ale nie wiedzieli, co gorse: remont cy powrót tej sąsiatki (bo ona wpuściła tego remonta i posła mieskać do córki, wróci, jak remont sobie pójdzie).
Inka
Oj, to tez macie przechlapane...
Mru wspolczujacy
Tylko mi powiedz co jest zdrożnego w spuszczaniu wody we własnej toalecie... fajna sąsiadka. Chyba bym ją zaczęła olewać ograniczając kontakt do "dzień dobry" - nie z każdym da się żyć.MaryLux pisze:No, fakt, babsko straszne jest, zawsze wie, kiedy ja np. się myję czy spuszczam wodę w WC (wmawia mi np., że to robiłam w domu, choć są świadkowie, że w tym czasie byłam w pracy/w sklepie/gdzieśtam) - ale nigdy nie wiedziała, co się dzieje w zeszytach córek.
Kiedyś było pięknie. Narzekała, że młodza córka nie uczy się ortografii, tylko z koleżankami gania. To pożyczyłam dziewczynce ciekawą książkę, bo uważałam, że przez czytanie najłatwiej się wchłania ortografię. Reakcja sąsiadki: Co ty narobiłaś, ona tylko czyta i czyta zamiast z koleżankami ganiać
kinga w. pisze:Tylko mi powiedz co jest zdrożnego w spuszczaniu wody we własnej toalecie... fajna sąsiadka. Chyba bym ją zaczęła olewać ograniczając kontakt do "dzień dobry" - nie z każdym da się żyć.
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Ceść MrucusiuA u nas jest na parteze remont. To znacy nie w nasym mieskaniu, tylko u sąsiatki. Jus drugi miesiąc... Mamy dość. I słysałam, jak Duza rozmawiała z innymi sąsiadami i fsyscy tes mieli dość, ale nie wiedzieli, co gorse: remont cy powrót tej sąsiatki (bo ona wpuściła tego remonta i posła mieskać do córki, wróci, jak remont sobie pójdzie).
Inka
Oj, to tez macie przechlapane...
Mru wspolczujacy
No, fakt, babsko straszne jest, zawsze wie, kiedy ja np. się myję czy spuszczam wodę w WC (wmawia mi np., że to robiłam w domu, choć są świadkowie, że w tym czasie byłam w pracy/w sklepie/gdzieśtam) - ale nigdy nie wiedziała, co się dzieje w zeszytach córek.
Kiedyś było pięknie. Narzekała, że młodza córka nie uczy się ortografii, tylko z koleżankami gania. To pożyczyłam dziewczynce ciekawą książkę, bo uważałam, że przez czytanie najłatwiej się wchłania ortografię. Reakcja sąsiadki: Co ty narobiłaś, ona tylko czyta i czyta zamiast z koleżankami ganiać
Monostra pisze:Bry Mru z Dużą!
Dorota, nie dziw się. Też się parę razy w życiu spotkałam z podobną reakcją na taką stratę czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1344 gości