sawanka1 pisze:Nie wiem czy do osoby , która początek swojego istnienia na forum zaczyna od podstawiania się za swoją mame , zadawania w koło tych samych pytań nie słuchając odpowiedzi , można mieć inne podejście
oczywiście możesz przez kilka dni odpowiadać co robią Twoje kicie i rozmawiać z jej "mamą" na temet wyższości mięsa nad kaszką .... forum to nie czat , na którym "ktoś ze mną porozmawia ?" , mówimy tu o swoich kotach , słuchamy i udzielamy rad , ale raczej nie jesteśmy tu po to aby dowartościowywać małe dziewczynki - może sie mylę , jeśli tak to sorry
też jestem tutaj nowa a do tego kot w naszym domu to też nowość a do tego zaczynająca robić się wybredna, z problemami skórnymi itd zadaję całą masę pytań i ani razu nie poczułam się tutaj wyśmiana czy coś, raczej dziękuję za wszystkie dobre rady i odpowiedzi na moje posty, ale nie zatrzymuje się na tym.. czytam po trochu- bo na raz to za dużo KOCIE ABC, i dużo innych tematów
jestem moderatorem na innym forum o zwierzętachi tam też czasem brakuje słów, to są typowe trolle z którymi trzeba krótko bo inaczej panoszą się, niszcząc przyjemność jaką jest pisanie na forum