Sześć razy wyrzucany za drzwi- Anduś już we własnym domku!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 26, 2009 13:43

To jeszcze kilka foteczek dla cioć

sprzed chwili, niuchamy pierwsze zapachy wiosny :dance:

Obrazek

Obrazek

sprzed kilku dni. Tak sobie z wujkiem Rudziem na hamaku sypiamy i wszystko w nosie mamy :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a tu w większym gronie. Ciasno trochę, ale przynajmniej nie czuję się samotny w towarzystwie moich kochanych wujków i cioci :D

Obrazek

ale dopiero jak sobie pójdą mogę wygodnie wyciągnąć kopytka. To rzadkie chwile, ale jakże miiiłe :D

Obrazek

ale najfajniej śpi się na Dużym :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sty 26, 2009 14:26

Jakie fajne obrazki :love: Andy na niebieskim reczniczku wydaje sie byc juz baaardzo duzi :wink:
Jak Twoje koteczki sie pieknie przyjaznia :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sty 26, 2009 15:27

ogladnelam zdjecia i odpadlam :lol:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon sty 26, 2009 15:48

Aniu Fotki po prostu cudo, ale przy takich modelach :)

Chyba masz gorączkę skoro piszesz o pierwszych zapachach wiosny w styczniu :lol: :wink: Ale fakt, pogoda u nas dzisiaj iście wiosenna.
A poza tym chora, to zamiast się grzać, to nie, okna pootwierane i wietrzenie futer :lol: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 26, 2009 16:18

Aniu, zdjęcie czwórki w solarium jest rewelacyjne. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sty 26, 2009 18:31

ale fajnie maja kociaste...
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pon sty 26, 2009 19:12

Aniu, ja tak się rozmarzyłam. Chciałabym być Waszym kotem :oops:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon sty 26, 2009 20:28

Aniu, jestem po prostu w odlocie no i ścisnął mi się żołądek....jakie one są piękne! Uwielbiam kociaki jak śpią i leniuchują, są wtedy cudowne...Dzięki.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Pon sty 26, 2009 20:44

Dziękujemy ciociom za miłe słowa :love:
Tak, jesteśmy piękni, fajni i rozpieszczeni do nieprzyzwoitości :wink:

mokkunia pisze:Aniu, ja tak się rozmarzyłam. Chciałabym być Waszym kotem :oops:

Oj, Anuś chętnie przyjmiemy do rodziny takiego miłego kotecka :wink:
Obrazek

pisiokot

Post » Wto sty 27, 2009 5:56

ja też chce być Waszym kotem-nie bede musiała wstawac o 4.30 tak jak teraz, prawdaaaaaa? :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Wto sty 27, 2009 8:12

W pełni popieram Twojego TŻ, Andy jest Waszym kotem i tylko Waszym.
Nigdzie mu nie będzie lepiej.A poza tym ,popatrz mu na mordkę przecież tam jest napisane ANDY PISIOKOT ! A rodziny nie oddaje się!

PANCIA.M

Od: Pt sty 09, 2009 20:01

Post » Wto sty 27, 2009 8:39

PANCIA.M pisze:W pełni popieram Twojego TŻ, Andy jest Waszym kotem i tylko Waszym.
Nigdzie mu nie będzie lepiej.A poza tym ,popatrz mu na mordkę przecież tam jest napisane ANDY PISIOKOT ! A rodziny nie oddaje się!

tak; i w ten sposób na powierzchni około 40 m2 można mieć 40 kotów, jak np. niektóre karmicielki lub kolekcjonerzy... ale czy to na pewno dobre dla tych wszystkich zwierząt???? Każdy potrzebuje przestrzeni.
Ania wie co robi, więc po co brać tak pod włos i pisać coś co może zaboleć? Jak już wcześniej pisała Mokkunia, taka jest idea domów tymczasowych. A Ania na pewno malcowi znajdzie dom najlepszy z najlepszych :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 27, 2009 9:16

magdaradek pisze:
PANCIA.M pisze:W pełni popieram Twojego TŻ, Andy jest Waszym kotem i tylko Waszym.

tak; i w ten sposób na powierzchni około 40 m2 można mieć 40 kotów, jak np. niektóre karmicielki lub kolekcjonerzy... ale czy to na pewno dobre dla tych wszystkich zwierząt???? Każdy potrzebuje przestrzeni.
Ania wie co robi, więc po co brać tak pod włos i pisać coś co może zaboleć? Jak już wcześniej pisała Mokkunia, taka jest idea domów tymczasowych. A Ania na pewno malcowi znajdzie dom najlepszy z najlepszych :)

Magda słusznie napisałaś. Szczerze mówiąc mnie też już zaczęły irytować niektóre wpisy i branie pod włos. Nie można zatracić idei DT, Ania pomogła Andiemu kiedy najbardziej tego potrzebował a teraz znajdzie mu najlepszy domek na świecie, a u Ani będzie miejsce żeby pomóc kolejnej bidzie w potrzebie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 27, 2009 11:40

Madziu, Gosiu - dziękuję dziewczyny.
Aczkolwiek z drugiej strony rozumiem też osoby, które patrzą sobie na te idylliczne obrazki i myślą - ale fajnie koty tam mają, w końcu jeden w tę czy w tę ... Rozumiem malinkę1, która jest bardzo związana z Andusiem i chce dla niego jak najlepiej. Widząc, że u nas mu dobrze, chciałaby, żeby tak zostało, rozumiem to.

ale to nie takie proste mieć tyle kotów :( i przede wszystkim bardzo kosztowne.

A od kilku tygodni gotują mi się zwoje mózgowe od myślenia komu powierzyć opiekę nad kotami podczas naszej nieobecności, bo nasza dotychczasowa opiekunka już nie podoła (moja kochana Zosia jest ciężko chora :( ).
Łatwiej znaleźć kogoś do dwóch, trzech kotów niż takiej gromady.
itd, itp.

no nic, na razie cisza jeśli chodzi o chętnych na Andusia, po tych pierwszych dniach na razie nikt się nowy nie zgłosił. Zobaczymy co życie przyniesie.

Wszystkim kochanym cioteczkom dziekujemy za odwiedziny, tym biorącym pod włos też :D
Obrazek

pisiokot

Post » Wto sty 27, 2009 14:06

[quote="pisiokot"]To jeszcze kilka foteczek dla cioć

a tu w większym gronie. Ciasno trochę, ale przynajmniej nie czuję się samotny w towarzystwie moich kochanych wujków i cioci :D

a co to za słodki grubasek, ten pierwszy po lewej ?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

[poprzednia][następna]