Jej Futrzastosc Chanelle-zabic nude

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 25, 2008 18:02

i śmigała luksusowym jachtem przez ocean ...ale to Chmielewska :wink:

myślisz że w tym kierunku należy myśleć koncepcyjnie :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob paź 25, 2008 18:10

Boję się, że przy zbyt dużej inwencji twórczej Pan Muldgaard by sobie nie poradził z rozwikłaniem toku naszych pomysłów :twisted:

alus1

Post » Nie paź 26, 2008 11:07

Dobra, uzyje szydelka pneumatycznego 8)

Wczoraj byl u nas wielki dzien: pojechalismy w odwiedziny do Kiwi! Bylo super, nie ma to jak forumowe imprezy! Zostalismy przywitani przez sroga Miske, ktora zawsze ma swoje zdanie i umie go bronic :evil:
ObrazekObrazek
Miska nas obwachala, opieprzyla, rabnela tego, ktory sobe na to zasluzyl, po czym olala z gory i komisyjnie, udajac sie na zasluzony spoczynek.
ObrazekObrazek
co sie bedzie hrabini z byle holota zadawac :evil:
Troche wiecej zainteresowania okazala nam biedronka
ObrazekObrazek
chociaz to zagladanie do koszyka bylo bardzo wkurzajace!
Mrowek za to trafil na godziwego kompana do zabaw: oboje z Jasiem sa na bardzo podobnym poziomie upierdliwosci, spedzili wiec razem upojny wieczor:ObrazekObrazek
Korzystajac z pieknej pogody, udalismy sie na spacer. Kiwi przedstawila nam wszystkie okoliczne koty, z ktorymi oczywiscie jest zaprzyjazniona:
ObrazekObrazek
Nie zapomnielismy takze o Minibusach - pozbieralismy dla nich cos, za czym przepadaja: piorka! Dexter przeryl mi torebke na okolicznosc, w ostatniej chwili Jas wydarl mu pierze z paszczy, przeciez najpierw trzeba je umyc!ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Polaczenie Jasia z piorkiem okazalo sie bardzo skutecznym srodkiem uspokajajacym 8) ObrazekObrazekObrazekObrazek
Najbardziej usatysfakcjonowana z takiego obrotu sprawy jest oczywscie Krolowa Matka :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Nie paź 26, 2008 11:30

Fiu, fiu, fiu...

Mru nieco zazdroszczacy :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie paź 26, 2008 11:33

Misia ma wspaniałą minę powitalną :lol: .
Może by Jasia na stałe z tymi piórkami połączyć, np. podoszywać do ubrań? :twisted:

Aniołki :love:
ObrazekObrazekObrazek
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Nie paź 26, 2008 12:01

Doskonaly pomysl, Monostro; juz widze, jak sie Jas przemieszcza z piorkami, a do tych piorek przyczepione sa koty! :lol:

Mru - serdecznie zapraszamy na imprezke do Belgii! A moze Tobie o te piorka chodzi? 8)
Obrazek

Chat

Post » Nie paź 26, 2008 13:03

Chat pisze:Doskonaly pomysl, Monostro; juz widze, jak sie Jas przemieszcza z piorkami, a do tych piorek przyczepione sa koty! :lol:

Mru - serdecznie zapraszamy na imprezke do Belgii! A moze Tobie o te piorka chodzi? 8)

Merrrci! :D

Nie o piorka, nie... :evil:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie paź 26, 2008 13:09

Miska ma zawsze taka mine :lol: ale aamms ja nazwala niebieska furia wiec ma prawo :)
Mrowek byl szczesliwy, ze sie wreszcie ktos nim zajal :twisted:
Zapraszamy chetnych na impreze do Belgii :dance: :dance2:
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Nie paź 26, 2008 19:47

Ale sie u Was imprezuje fajnie :D Chociaz zdjecie Jasia z Mrowkiem sugeruje raczej spotkanie pt. "Taaaaka ryba", a nie imprezke kociarzy :wink:
Wszystkie kociska przepiekne :love: :love: :love:
Kiniu, a Twoje Minibusy sa juz jakby malo mini :wink: 8O
Calusy gorace ze stesknionego Poznania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie paź 26, 2008 20:02

Kochana moja steskniona - ja tez!!!!!!! Gdybym mogla sie stad wyrwac... Ale jeszcze troche i sobie odbije za wszystkie czasy! Zagladaj do nas, Asiu, zeby sie rozerwac choc troche po tych wszystkich problemach dnia codziennego, z kociastymi i bez kociastych. Podziwiam Was wszystkie, czasem jawnie, a czasem z ukrycia, bo po prostu nie wiem co pisac jak sie widzi ten bezmiar potrzeb i te ludzka glupote i bezmyslnosc.

Wkleje specjalnie dla Ciebie, Joasiu, najmlodszego z kotow tesciowej - Nougata. Przyblakal sie kiedys pod jej drzwi razem z mama i bratem. Mamy nie udalo sie odratowac, Nougat trafil jak najlepiej, a i bratu sie powiodlo i znalazl fajny domek.
ObrazekObrazek
Obrazek

Chat

Post » Nie paź 26, 2008 20:32

Oczywiscie, ze bede zagladac i to z najwyzsza przyjemnoscia :D :D :D
Ostatnio rzeczywistosc przytloczyla mnie na moment, ale juz wracam Obrazek :wink:
Caluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Nie paź 26, 2008 20:35

Jerzykowka, dziekuski za mile slowo pod adresem tez moich kotow :)
Nie musze chyba dodawac, ze wszystkie 3 sa z Polski :lol:
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Nie paź 26, 2008 20:38

kiwi pisze:Jerzykowka, dziekuski za mile slowo pod adresem tez moich kotow :)
Nie musze chyba dodawac, ze wszystkie 3 sa z Polski :lol:

Wiem, wiem! Kinga mi duzo o Tobie opowiadala :D :D :D Fajna oaze tworzycie w tej Belgii :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon paź 27, 2008 10:31

Twoje "maluchy są cudne przypomina mi się jak Myńka szalała :twisted:
Oczywiście Królowa MAtka jest najpiękniejsza ale maluchy rozbrykane sa cudownościami :love: :love: :love:

alus1

Post » Pon paź 27, 2008 11:29

Dziekuje ogromnie za komplimenty - kazda matka z radoscia dowiaduje sie, ze jej dzieci sa piekne! :lol: :oops:
Mamy wakacje - przez tydzien. Koty zachwycone bo w domu pelno ludzi. Zajely wiec strategiczne pozycje i czekaja na atrakcje...
ObrazekObrazek
Obrazek

Chat

[poprzednia][następna]