rambo_ruda pisze:ależ one pomagały!
poza tym, chyba zdematerializowałyzmaterializowane koteczki śpią na fotelu, stole i kanapie
Oczywiście, że się zdematerializowały..
Już poprawiłam..
Zmaterializowała się Dyszka, bo właśnie jem obiad..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:ależ one pomagały!
poza tym, chyba zdematerializowałyzmaterializowane koteczki śpią na fotelu, stole i kanapie
rambo_ruda pisze:skoro zmaterializowała się Dyszka, czy zdematerializowała się zawartość talerza?
aamms pisze:A poza tym futrzana sałatka, nawet śledziowa, to chyba nie byłoby to o co chodzi..
gayae pisze:aamms pisze:A poza tym futrzana sałatka, nawet śledziowa, to chyba nie byłoby to o co chodzi..
czepiasz się biednych futrzaczków![]()
przecież kłaki to "ekologiczny dodatek do żywności"
producenci też używają różnych wypełniaczy
sałatka śledziowa jest mniamnuśna nawet z dodatkami
rybka po grecku też(właśnie dziś robię)
ucałuj futerka
Magd@ pisze:Oj przeryłam wszystkie części , pośmiałam się , popłakałam , cudowna lektura ....
3 dni w pracy minęły szybko jak nigdy
Serniczek pisze:wiesz co Aamms...jesteś niedobra sama jesz tuńczyka a footra muszą na to patrzeć i wąchać cudowny zapach......jedz w pracy albo wychodz na klatke schodową. wzlędnie daj im też....jak wszyscy to wszyscy
Avian pisze:... a moja mama kiedyś na jakiejś domowej imprezie podała rybę po grecku ... tylko zapomniała dodać rybę![]()
Goście nic nie powiedzieli, ale potem krążyły opinie, ze moje koty to nawet potrafiły ukraść rybę tak, że reszta marchewkowa została nienaruszona
Avian pisze:... a moja mama kiedyś na jakiejś domowej imprezie podała rybę po grecku ... tylko zapomniała dodać rybę![]()
Goście nic nie powiedzieli, ale potem krążyły opinie, ze moje koty to nawet potrafiły ukraść rybę tak, że reszta marchewkowa została nienaruszona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości