PumaIM pisze:U mnie chyba wywołuje reakcję alergicznąskaskaNH pisze:Ja nie widziałam ani jednego odcinka![]()
I nie żalujęZdecydowanie określenie PPD stoi w sprzeczności z moją naturą
![]()
ma sie alergie- unika sie alergenu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PumaIM pisze:U mnie chyba wywołuje reakcję alergicznąskaskaNH pisze:Ja nie widziałam ani jednego odcinka![]()
![]()
Toteż po telewizyjach nie oglądam, ale czasem można niechcący gdzieś spotkać, jak na przykład w jednym z ulubionych wątkówmoś pisze:PumaIM pisze:U mnie chyba wywołuje reakcję alergicznąskaskaNH pisze:Ja nie widziałam ani jednego odcinka![]()
![]()
ma sie alergie- unika sie alergenu
PumaIM pisze:Toteż po telewizyjach nie oglądam, ale czasem można niechcący gdzieś spotkać, jak na przykład w jednym z ulubionych wątkówmoś pisze:PumaIM pisze:U mnie chyba wywołuje reakcję alergicznąskaskaNH pisze:Ja nie widziałam ani jednego odcinka![]()
![]()
ma sie alergie- unika sie alergenu![]()
a jak! ja sie przyłączamskaskaNH pisze:Heh, widzę że jest nas więcej![]()
No to co, śpiewamy:
"przewróciło sie, niech leży.." <nutki>
skaskaNH pisze:Heh, widzę że jest nas więcej![]()
No to co, śpiewamy:
"przewróciło sie, niech leży.." <nutki>
PumaIM pisze:Toteż po telewizyjach nie oglądam, ale czasem można niechcący gdzieś spotkać, jak na przykład w jednym z ulubionych wątkówmoś pisze:PumaIM pisze:U mnie chyba wywołuje reakcję alergicznąskaskaNH pisze:Ja nie widziałam ani jednego odcinka![]()
![]()
ma sie alergie- unika sie alergenu![]()
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:no ale chociaż chciałam, więc dbam o dom
Najważniejsze są dobre chęci
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:no ale chociaż chciałam, więc dbam o dom
Hannah12 pisze:skaskaNH pisze:Meg9 pisze:no ale chociaż chciałam, więc dbam o dom
Ach, dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane
Meg9 pisze:Hannah12 pisze:skaskaNH pisze:Meg9 pisze:no ale chociaż chciałam, więc dbam o dom
Cóż...
Hannah12 pisze:Meg9 pisze:Hannah12 pisze:skaskaNH pisze:Meg9 pisze:no ale chociaż chciałam, więc dbam o dom
Cóż...
Przerwa na papieroska
Użytkownicy przeglądający ten dział: berrniemalina, Google [Bot], MB&Ofelia i 46 gości