PumiaczekModerator: Estraven
CoToMa pisze:Marcelibu, dzięki za zachwyty nad Myszaczkiem i Gaculą
A Pumiaczka powyżej widziałaś?
CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
a czy dla emerytow i rencistów znizka jest![]()
![]()
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
a czy dla emerytow i rencistów znizka jest![]()
![]()
pomyśli się
CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
kalair pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
To ja dziękuję..Popracuję nad kotkami własnoręcznie, że tak powiem..
kalair pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
CoToMa pisze:kalair pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
To ja za efekty nie ręczę.
Na dzień dzisiejszy jest do opanowania wiedza z zakresu 87 kotów![]()
![]()
trawa11 pisze:CoToMa pisze:kalair pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
![]()
to ja opanowałabym te siedem
kalair pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:kalair pisze:CoToMa pisze:Jak ktoś ma problemy z odróżnieniem moich kotów oraz kotów przytuliskowych, to mogę poprowadzić kurs. Oczywiście odpłatny. Zakończony egzaminem i otrzymaniem stosownego certyfikatu. Oczywiście każdy egzamin poprawkowy również płatny![]()
![]()
![]()
to ja opanowałabym te siedem
Ekhem...ja też zacznę od najmniejszej liczby...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Sylwia_mewka i 13 gości