Kasia_1991 pisze:
Dawaj
nie chce mi sie
Moderator: Estraven
Kasia_1991 pisze:
Dawaj
faceci nie zwracają uwagi na świsty...kalair pisze:ziemowit pisze:gdybyś była facetem, to byś wiedziała że to kiepska strategia gwizdać na dziewczęta - szczególnie jesli mają ciężką torebkę o długim zasięgu ramionmoś pisze: gdybym byla Ziemowitem to bym zawolała:"fiu, fiu"
Ale na szczęście nie jest, i sobie może pogdybać![]()
A masz na myśli długie ramiona torebki, czy rzeczonego dziewczęcia?![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.trawa11 pisze:Kasia_1991 pisze:
Dawaj
nie chce mi sie![]()
![]()
ziemowit pisze:faceci nie zwracają uwagi na świsty...kalair pisze:ziemowit pisze:gdybyś była facetem, to byś wiedziała że to kiepska strategia gwizdać na dziewczęta - szczególnie jesli mają ciężką torebkę o długim zasięgu ramionmoś pisze: gdybym byla Ziemowitem to bym zawolała:"fiu, fiu"
naturalna reakcja dziewczatka obswistanego wygląda tak, że najpierw ciężka torebka ląduje na głowie świstacza a potem zaskoczony rzeczony słyszy dramatyczny szept: "on mnie skrzywdził" i dopiero rusza do akcji
rzeczony najczęściej nie wie o co chodzi i myśli dopiero po dwóch dniach
nikt na mnie nie śwista, nawet jesli nosze torebkękalair pisze:ziemowit pisze:faceci nie zwracają uwagi na świsty...kalair pisze:ziemowit pisze:gdybyś była facetem, to byś wiedziała że to kiepska strategia gwizdać na dziewczęta - szczególnie jesli mają ciężką torebkę o długim zasięgu ramionmoś pisze: gdybym byla Ziemowitem to bym zawolała:"fiu, fiu"
naturalna reakcja dziewczatka obswistanego wygląda tak, że najpierw ciężka torebka ląduje na głowie świstacza a potem zaskoczony rzeczony słyszy dramatyczny szept: "on mnie skrzywdził" i dopiero rusza do akcji
Bardzo realistyczny opis! Z autopsji? :mrgreen:
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:nikt na mnie nie śwista, nawet jesli nosze torebkękalair pisze:ziemowit pisze:faceci nie zwracają uwagi na świsty...kalair pisze:ziemowit pisze:gdybyś była facetem, to byś wiedziała że to kiepska strategia gwizdać na dziewczęta - szczególnie jesli mają ciężką torebkę o długim zasięgu ramionmoś pisze: gdybym byla Ziemowitem to bym zawolała:"fiu, fiu"
Bardzo realistyczny opis! Z autopsji? :mrgreen:
no i jakoś nigdy nie miałem narzeczonego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Sylwia_mewka i 12 gości