CIUPULKA I POLA czyli duecik black&white:) cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 11, 2007 10:59

Bry :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Nie lis 11, 2007 18:34

Madziu, gdzie sie podziałas w niedziele? :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie lis 11, 2007 20:38

Madziu witamy sie w niedzielny wieczór Obrazek

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie lis 11, 2007 20:46

Pewnie się rogalami objadła i teraz leży i wstać nie może :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Nie lis 11, 2007 21:02

Rogaliki jadłam, ale domowej roboty. Obrazek

Byłam u mojej przyszłej chrześniaczki. :D

Teraz już sie denerwuje. :oops: Bardzo proszę o kciuki za jutro. :?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie lis 11, 2007 21:07

O, jestś Madzius :D A juz tesknilam.Kciuki som Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

moś

Post » Nie lis 11, 2007 21:17

moś pisze:O, jestś Madzius :D A juz tesknilam.Kciuki som Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzięki! :D

Kurczę nie myślałam, że aż tak mnie nerwy wezmą.
Obrazek

maggia

Post » Nie lis 11, 2007 21:20

ja cie rozumiem, ze ty sie denerwujesz- przeciez to nowa praca, pierwszy dzien.bedzie dobrze, zobaczysz :D

moś

Post » Nie lis 11, 2007 21:24

Ja też trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A tak nawiasem mówiąc, to też się zastanawiam nad zmianą pracy, bo przez tą ciągle nerwowa i zdołowana chodzę :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Nie lis 11, 2007 21:28

cassidy pisze:Ja też trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A tak nawiasem mówiąc, to też się zastanawiam nad zmianą pracy, bo przez tą ciągle nerwowa i zdołowana chodzę :roll:

Madziu dziękuję! :D

Szukać zawsze można. :wink: A jak jest taka sytuacja to tym bardziej.

Dobranoc wszystkim!!! Jutro wstaję bardzo wcześnie bo o 5 rano. Zobaczymy co los przyniesie. :)
Obrazek

maggia

Post » Nie lis 11, 2007 21:29

Dobrej nocy i jeszcze lepszego dnia :D

moś

Post » Nie lis 11, 2007 21:39

maggia pisze:
cassidy pisze:Ja też trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Madziu dziękuję! :D

Szukać zawsze można. :wink: A jak jest taka sytuacja to tym bardziej.

Dobranoc wszystkim!!! Jutro wstaję bardzo wcześnie bo o 5 rano. Zobaczymy co los przyniesie. :)

Tylko, że najpierw muszę położyć wypowiedzenie i dopiero wtedy szukać.. bo mam 3 miesiące :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Nie lis 11, 2007 21:45

Kolorowych snów :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Pon lis 12, 2007 5:42

Witaj Madziu i powodzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon lis 12, 2007 7:33

Dobry :)
Powodzenia w nowej pracy! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Szanse jeden na milion mają to do siebie, że sprawdzają się w dziewięciu na dziesięć przypadków.
Obrazek

Mruczanka

Od: Pon mar 27, 2006 20:00

[poprzednia][następna]