Moje koty - prosba o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 11, 2008 16:46

Jest już po.............. uffffff
Zawieszka została jeszcze w lecznicy, żeby się pod kontrolą wybudzić, odbieram ja około 19.
Towarzyszyłam mojej malutkiej przy zszywaniu brzuszka, we wtorek zdejmiemy szewki.
Ma już na sobie przepiękne ubranko ochronne, oczywiście zostanie uwieczniona i pokazana :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto mar 11, 2008 16:46

Ja mam butów kilka par zaledwie - więc zasikane czy niezasikane, jeśli "wyglądowo" do przyjęcia - używam :oops: Kilka miesięcy temu Dyziek zasikał mi moje ulubione ( po powrocie od zakoconej koleżanki - chyba o to chodziło) jesienno-zimowo-wiosenne. Uprałam i chodzę. Na początku (czyli przez ok. trzy miesiące :D ) capiło, nie powiem. Powiem Ci Kasiu na pocieszenie , że po blisko czterech miesiącach to już nic nie czuć, wywietrzało chyba :D

Za Zawieszkę kciuki oczywiście :ok:

Edit: pisałyśmy razem :D Cieszę się, że mała już po :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto mar 11, 2008 16:53

wszyscy zyja, kot ok, mozna sie rozejsc do obowiazkow 8)
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Wto mar 11, 2008 16:55

:) Dzięki za trzymanie, mam nadzieję, że już nic nie zapeszę
no i zapraszamy wieczorem do oglądania Zawieszki w odlotowym ubranku by CC

casica

Post » Wto mar 11, 2008 17:03

ale dorzucisz zdjecie mobilnych minikuwet od Lagerfelda? :twisted:
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Wto mar 11, 2008 17:29

Liwia pisze:ale dorzucisz zdjecie mobilnych minikuwet od Lagerfelda? :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Liwia tak mnie rozbawiłaś, że chyba Dracul żyw będzie. A przecież miałam płakać, a nie się idiotycznie chichrać :twisted:
Ok, w promocji będzie minikuweta, lewa. Prawy but jest nadal prawym butem. Lewy natomiast jest stanowczo minikuwetą :twisted: Cuchnie okropnie, jest wilgotny i znacznie cięższy, widać to, czym Dracul wyraża miłość do mnie głęboko w niego wniknęło :twisted:
a wrrrrrrrrrr znowu się wkurzyłam :evil: poszłam focić i zobaczyłam, że wstążka zmieniła kolor

edit: z drugiej strony koty luksusowej kobiety powinny lać na luksusowe przedmioty, żadne tam Lagerfeld for HM, nie :!: Tandecie mówimy stanowcze nie, czemu mówiąc o markach selektywnych mamy na mysli kosmetyki, ciuchy i takie tam gadżety? A kuwety???? proszę bardzo kuwety też :twisted:

casica

Post » Wto mar 11, 2008 17:57

mnie kot stlukl swiezo kupiona setke Angela. Jesli znasz ten zapach to mysle, ze docenisz powage sytuacji. Komfort korzystania z lazienki zostal na dluuuugo unicestwiony :evil: To taki zapach, ze dziw ze nie wyzarlo dziur.
Poza tym - marudzisz chyba, przeciez prawy jest wciaz ok :twisted:
Obrazek

Liwia

Post » Wto mar 11, 2008 18:15

Jeśli to jest to o czym myślę, od Muglera, w odlotowej buteleczce, to boli....
To niby co? Mam iść do szewca, żeby mi drugi dorobił? :twisted: Czy udawać Kopciuszka i chodzic w jednym?

A tak a propos czyszczenia, a później wydzielania w ramach rozgrzewania. Otóż poddałam ta kwestię skomplikowanej analizie. Wnioski. Perfumując się i twardo w tych butach wychodząc nie uzyskam efektu tzw g... w lesie. Ale uzyskam efekt dość odważny i nawet nietuzinkowy. Przyrównałabym go do efektów zapachowych przechodzenia odok niektórych bram w upalny dzień. Hmm nie jestem przekonana, ale może?

casica

Post » Wto mar 11, 2008 18:27

wklej zdjecie. Pomyslimy o zastosowaniu buta/butow. Zawsze mozesz mowic, zes Ty jest ta krolewna co zgubila bucik :)
A moze by go wymoczyc w tym czyms co sie do szamb dodaje? Albo innym wynalazku?

PS. Na wszelki wypadek...
Obrazek
Obrazek

Liwia

Post » Wto mar 11, 2008 22:09

Jestesmy w domku od mniej więcej 20. Zawieszka jeszcze zupełnie kołowata. Ulożona na łóżku, na kołdrze i czule otulona ręcznikiem natychmiast zlekceważyła takie leżenie i spadła z łózka, tzn zeszła
ObrazekObrazek
zaczęła pełznąć w stronę salonu gdzie bohatersko wspięła się na kanapę
ObrazekObrazek
Dracul okazał się bardzo dobrym wujkiem, niestety nie zdążyłam tego pstryknąć, postał nad malutka, polizał po głowce i oddalił się majestatycznie, wolę nie wiedzieć dokąd :twisted:
po chwili już wygodnie ułożyła się na mnie i spała jakieś 1,5 godziny
Obrazek
ale nastapiło przebudzenie uwieńczone zsiusianiem sie na mnie, więc poszłam włożyc dres do pralki :)
Obrazek
Mała pognała (no to chyba nie jest do końca dobre okreslenie) na kolana TŻ, a teraz śpi u mnie na kolanach. Mruczenia jednakowoż jeszcze nie stwierdzono. Ale opadły już ze mnie nerwy i tez się czuję zupełnie wypluta.

Ale własnie wraca mi adrenalinka, bo oto ona, mobilna mini kuweta :)
Obrazek
a jakie miały, chlip, śmieszne obcasiki i jakie stabilne :crying:
Obrazek
To powyższe to się nazywa masochizm i rozdrapywanie ran

casica

Post » Wto mar 11, 2008 22:21

Ja tu jakis wyrazisty leitmotif, a właściwie LEJmotif wyczuwam :twisted:
Czym są rzeczy względem wspaniałych futer;)?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto mar 11, 2008 22:23

no widzisz, wszystko ok :) i nie jaraj nad "chorym" koteckiem :twisted: ;)

poza tym uważam, że w gumowych fioletowych kowbojkach, które zaprezentowała Liwia, wyglądałabyś supcio :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto mar 11, 2008 22:24

Wspaniałe futro? Z Dracula? Nieeee, no on jest duzym kotem, ale na futro za mały, kolnierzy, albo etolka :P

edit: Inga, celuję w zebrę :twisted:

casica

Post » Wto mar 11, 2008 22:36

ja sie tam na paleniu nie znam ale cos mi nie gra na tym zdjeciu. Bo skoro nie ma dymu bez ognia a papieros sie nie pali to co do cholery ( :oops: ) sie pali ze tyle dymu na tym zdjeciu widac??????????
Casica, zdjecie Dracula poprosze, swieze, z dzisiejsza gazeta albo z dziennikiem tivi w tle :!:
Obrazek

Liwia

Post » Wto mar 11, 2008 22:41

Też się zastanawiam co jest na tym zdjęciu, cholera, duch???
Nie mam dzisiajszej gazety i juz nie ma dziennika w tv :twisted:

casica

[poprzednia][następna]