ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :) nowe zdjecia str 41 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2007 21:28

Kociamo wiemy, wiemy że o nas myślisz :)
Karolinko ja też ostatnio zabiegana :smiech3:
na urlop jedziemy dopiero 23 sierpnia :)
u nas wszystko po staremu, mój mały "tygrys" wszedł własnie na piec :) (Karolinka wie na który :D ) i próbuje zaprzyjaźnić sie z ćmą, która zabłądziła w naszym salonie :wink: ale jakoś nawoływanie Zarazka nie działa na ćmy chyba :D:D:D biedny jest niepocieszony :lol: :lol:
a Mini, jak to Mini jest najszczęśliwsza na swiecie bo wyszłam z łazienki i może pociumkać szlafroczek :smiech3:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pt sie 10, 2007 16:02

Magdalena424 pisze:Kociamo wiemy, wiemy że o nas myślisz :)
Karolinko ja też ostatnio zabiegana :smiech3:
na urlop jedziemy dopiero 23 sierpnia :)
u nas wszystko po staremu, mój mały "tygrys" wszedł własnie na piec :) (Karolinka wie na który :D ) i próbuje zaprzyjaźnić sie z ćmą, która zabłądziła w naszym salonie :wink: ale jakoś nawoływanie Zarazka nie działa na ćmy chyba :D:D:D biedny jest niepocieszony :lol: :lol:
a Mini, jak to Mini jest najszczęśliwsza na swiecie bo wyszłam z łazienki i może pociumkać szlafroczek :smiech3:

:lol: Ja nie zapomne, jak pokazałam Zarazkowi kanarka wysoko na półce i on z tej radości chciał wskoczyć na piec i dorwać ptaszynę, ale się nie udało i zjechał plackiem po piecu. Dokładnie jak w kreskówkach. 8)

Widzę, ze już nabrał wprawy we wskakiwaniu. A kanarek gdzie? :mrgreen:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon wrz 10, 2007 9:25

No właśnie ,gdzie kanarek? :roll:
Madziu bardzo tęsknimy za Wami,ale rozumiemy że teraz Ci cięzko Kochana.
Jesteśmy z Wami :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie wrz 16, 2007 20:36

Hej Madziu, co tam u Was???
Jak maluszki???
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Wto wrz 18, 2007 18:27

Madzieńko odezwij się. I pochwal się ciepłym urlopem 8)
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Wto wrz 18, 2007 18:36

co slychac u kociastych??
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Śro wrz 19, 2007 20:53

Madziu tak bardzo Cie proszę napisz co u Was
Martwimy się bardzo
Obrazek

Kociama

Post » Czw wrz 20, 2007 11:27

ostatni miesiąc miałam bardzo, bardzo cieżki.
wiele rzeczy, których się nie spodziewałam sie wydarzyło...
własnie z tego powodu urlop nie był taki jakbym chciała, ale nie był też najgorszy. słoneczko , cieplutka woda (tylko szkoda, że taka słona :)) piękne zatoczki ..... Turcja to piękny kraj, ale zobaczyć to można tylko wtedy gdy nie siedzi sie w basenie hotelowym albo na plaży. my wypożyczyliśmy samochód i pozwiedzaliśmy troche...

moje kociaki pod naszą nieobecność zwiekszyły swoją wagę :lol: " przecież one ciagle były głodne" usłyszałam po powrocie :D:D:
no i teraz odchudzanko, odchudzanko
Takiej steśknionej mojej koty to sie nie spodziewałam, Mini to do dzisiaj nie może uwierzyć, ze jak wychodze to wróce i nie odstepuje mnie na krok, błagalnie patrzac żeby tylko ja przytulic i wziąść na ręce, na których od razu zasypia :D:D:D Zarazek natomiast ze szczęścia to się ślini jakby zębów dostawał i ugniata nas wszedzie, nawet siku nie można spokojnie zrobić :D:D:D:D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Czw wrz 20, 2007 22:59

Madziu jak dobrze że sie odezwałaś :D
Wiem że Ci cięzko ,przytulam Cię mocno.
Maleńtasy a raczej juz nie maleńtasy bo skoro tak urosły są pewnie okrąglutkie jak baloniki :lol:
Tak to wygląda gdy Dziadkowie wchodza kociastym wnukom do dopki :lol:
Cieszę się że troche odpoczęliście jednak
A Nikajki w Turcji nie spotkałaś? :D

Kociama

Post » Pt wrz 21, 2007 9:45

ooo Nikajka też Turcję nawiedzała :D niestety nawet jakbym ją spotkała to i tak nie wiedzialabym ,że to ona :) nie znamy sie osobiście.

cieszy mnie fakt, że Mini troche urosla i przytyła bo ona taka drobinka była a teraz to "kawał baby" :D

Magdalena424

Post » Wto wrz 25, 2007 11:10

miziaj mnie, miziaj.....
Obrazek

mucha na suficie :D
Obrazek

Magdalena424

Post » Wto wrz 25, 2007 11:16

Magdalena424 pisze:miziaj mnie, miziaj.....
Obrazek

mucha na suficie :D
Obrazek

:1luvu:
buziaczki dla kociastych- sa sliczne....
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto wrz 25, 2007 11:16

co mała muszka może zrobić z kotem :D:D

Obrazek

Obrazek

Magdalena424

Post » Wto wrz 25, 2007 11:18

portret własny kota:D

Obrazek

Obrazek

Magdalena424

Post » Wto wrz 25, 2007 11:24

jak był Pana Kota to i Panienki tez musi być

Obrazek

Obrazek

Magdalena424

[poprzednia][następna]