Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 16, 2006 18:06

Czarna Agula pisze: Dwa - chory zwierz to gorsze niż chore dziecko (wiem co mówię :roll: )

podpisuję się pod tym czterema łapami, zwłaszcza, że dzieciak zazwyczaj potrafi wyartykułować co gdzie i jak boli czy dolega, a zwierze to jeden wielki znak zapytania...

a tak swoją drogą - ciekawe, co by było, gdyby takie ekscesy przydarzyły się firmowemu dwupakowi w firmie, czy szefostwo nie wycofałoby się z wizji domku tymczasowego i jak by się wspólpracownikom przesiadywało w pomieszczeniu upstrzonym łowickim haftem i aromatem kuwetowym...

dobrze, że je wzięłaś - Friducha mi wczoraj w nocy rozpoczął pokaz haftów abstrakcyjnych - biegał po mieszkaniu zarzygując sukcesywnie trzy pomieszczenie po kolei, dzisiaj dieta i obserwacja, podwójna porcja odkłaczania i póki co poprawa... może się zmówiły, żeby umilić nam te kilka wolnych dni?

zdrowych i spokojnych świąt dla wszystkich gatunków pod jednym dachem :spin2:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Nie kwi 16, 2006 19:07

Fri pisze:
Czarna Agula pisze: Dwa - chory zwierz to gorsze niż chore dziecko (wiem co mówię :roll: )

podpisuję się pod tym czterema łapami, zwłaszcza, że dzieciak zazwyczaj potrafi wyartykułować co gdzie i jak boli czy dolega, a zwierze to jeden wielki znak zapytania...

a tak swoją drogą - ciekawe, co by było, gdyby takie ekscesy przydarzyły się firmowemu dwupakowi w firmie, czy szefostwo nie wycofałoby się z wizji domku tymczasowego i jak by się wspólpracownikom przesiadywało w pomieszczeniu upstrzonym łowickim haftem i aromatem kuwetowym...

dobrze, że je wzięłaś - Friducha mi wczoraj w nocy rozpoczął pokaz haftów abstrakcyjnych - biegał po mieszkaniu zarzygując sukcesywnie trzy pomieszczenie po kolei, dzisiaj dieta i obserwacja, podwójna porcja odkłaczania i póki co poprawa... może się zmówiły, żeby umilić nam te kilka wolnych dni?

zdrowych i spokojnych świąt dla wszystkich gatunków pod jednym dachem :spin2:

Widze ze to jakas swiateczna zmowa futer ;)
u mnie na szczescie Biznes zarzygal tylko firanke (chyba po to zebym ja zdjela bo przeszkadzala w gonitwach po parapecie ;) )
U mnie od wczoraj spokoj zdrowotny .. ale za kare ;) futra sa na diecie - gotowany kurczak z ryzem i marchewka - czesto i w niewielkich porcjach
co 2,5-3godziny mam wrzaski z domaganiem sie michy ;) bo suche maja odstawione

Wiesz guzik mnie obchodzi reakcja firmy na takie "atrakcje" (a raczej osob w pokoju ktorych sala kuweta)
Tylko przerazila mnie mysl ze to moglo sie stac w jakis piatek kiedy koty same zostawaly w biurze

Pozdrowienia dla Hafciarza ;) i innych Futer oraz ich Duzych :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon kwi 17, 2006 21:16

kciuki za wszystkie chorujące stworki-trzymajcie sie
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Wto kwi 18, 2006 9:29

Duza naiwnie myslala ze pojdzie dzis do pracy :x bo wczoraj byly juz ok
no to ja Serwis strzelilem dwa rzadkie koopale :evil: a w nocy rzygnelismy sobie z Biznesem na panele
ale jakbysmy wiedzieli czym przyjdzie nam okupic obecnosc duzej w domu .. to chyba zrezygnowalibysmy z tych "atrakcji"
Duza zapakowala nas w kontenerek nie protestowalismy szczegolnie ze pozniej w aucie byli inni biurowi dwunozni ale nie pojechalismy do biura 8O tylko tam gdzie nam cieli pazury a ze ostatnio nie bylo tam tak zle to bylismy nawet spokojni.
Biznes mieczak dal sie obmacac, osluchac, obejrzec uszy tylko lekko fuknal jak mu wsadzili cos w dupke :x (temp. 38,2) troche sie darl jak mu 3x 8O :evil: kluli dupke i probowal ugryzc jedna z dwunoznych
Za to ja (Serwis) pokazalem ze jestem KOCUREM a nie koteczkiem :twisted: zjezylem sie pokazalem cala palete pazurow (szkoda ze przycietych) ofuczalem wszystkich jak tygrys pokazujac zebiska
w uszy to sobie jeszcze dalem zajrzec bo sa czyste przy osluchiwaniu zaczalem lekko panikowac a jak mi chcieli wsadzic to dziwne cos w dupke to dalem popis :twisted: ale i tak mi wsadzili :evil: (temp. 38,4)
jak zobaczylem to cos czym kluli Biznesa w dupke to sie wscieklem zaczalem dryzc kopac drapac warczec prychac to mi sadysci zarzucili jas recznik na lepek i trzymali w 3
darlem sie jak jakby mnie zywcem obdzierali ze skory :? cichlem tylko kiedy cos klulo w tyleczek to powiedzieli ze panikarz i histeryk jestem :oops:
Ci dwunozni powiedzieli ze jestem histeryk i dziki KOT.. ale co tam.. niech pamietaja na przyszlosc ze z Dwukotem nie ma zartow 8)
Jak mnie puscili to sie wtulilem w duza (mowila mi pozniej ze serce jej malo nie peklo kiedy tak wrzeszczalem to moze na przyszlosc nie bede juz tak panikowal bo serce duzej faktycznie chore)
Wpisali nam w ksiazeczke ze dostalismy
Betamox
Telfedine
Catosol (o ile duza dobrze to odczytala)
Mamy dostawac papu po lyzeczce 8O :twisted: ale za to co godzine :D wiec duza siedzi w domu.. czyli cel osiagnelismy 8)
Tylko ze pojutrze znow mamy tam jechac na kontrole... to chyba damy sobie juz spokoj z ta biegunka zeby nam znow nie robili z tyleczkow sitek :twisted:
Obrazek

goska_bs

Post » Wto kwi 18, 2006 9:33

biedne kotuchy :( bądźcie dzielne!! a co wam właściwie jest??
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Wto kwi 18, 2006 9:35

amelka pisze:biedne kotuchy :( bądźcie dzielne!! a co wam właściwie jest??

Biedni to byli Ci dwunozni :twisted:
Mamy mowiac niedelikatnie sraczke :? a wyrazajac sie bardziej elegancko ;) biegunke i ponoc hormonki zaczynaja nam powoli szalec
Obrazek

goska_bs

Post » Wto kwi 18, 2006 9:37

Kocie cfffaniaczki :) Wiedzą jak Dużą w domku zatrzymać :twisted: Ale mogłyby skończyć już te żarty i sztuczki, bo Duża martwi się bardzo a zdrówko to nie powód do żartów. Tak więc kurować się ogoniaści!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto kwi 18, 2006 10:21

mokkunia pisze:Kocie cfffaniaczki :) Wiedzą jak Dużą w domku zatrzymać :twisted: Ale mogłyby skończyć już te żarty i sztuczki, bo Duża martwi się bardzo a zdrówko to nie powód do żartów. Tak więc kurować się ogoniaści!

Futrzaste lecznicowe potwory w domu umyly sie z tych paskudnych zapachow i zamienily w aniolki 8O popatrzyly przez okno a teraz spia na parapecie. Troche na mnie obrazone :evil: (a przeciez same mnie cfaniaki chcialy zatrzymac w domu) wiec tylkami w moja strone.
Mam nadzieje ze im przejdzie bo w pracy sie wkurza
Obrazek

goska_bs

Post » Wto kwi 18, 2006 10:55

Co powiedział wet, od czego te sensacje żołądkowe?
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Wto kwi 18, 2006 11:10

dzioby125 pisze:Co powiedział wet, od czego te sensacje żołądkowe?

No wlasnie najgorsze ze nie wiadomo od czego :(
Temperatura chyba w normie 38,2 i 38,4 (jaka jest prawidlowa????)
Osluchowo wszystko ok
Tylko te twarde brzuszki i koopale :(
ja obstawiam ze to po nowej paczce z suchym RC (jutro wysle probke do dystrybutora w Krakowie)
Jesli jeszcze ktos mial problemy z kociakami i podejrzewa o to promocyjne RC to prosze o info - wysle te opinie razem z probkami do dystrybutora

A futrzakom cos wyraznie dolega szczegolnie Serwisowi jest agresywny, fuka i wystawia pazury kiedy tylko Biznes do niego podejdzie (ale to chyba dlatego ze Biznesowi zebralo sie na udowadnianie swojej wyzszosci) a Serwis chce spokojnie spac
Wykonczy mnie nerwowo ten zwierzyniec
Ostatnio edytowano Wto kwi 18, 2006 12:02 przez goska_bs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

goska_bs

Post » Wto kwi 18, 2006 11:15

biedne kotulki trzymay kciuki ,nie przejmuj sie tak bywa , nie zawsze jest kolorowo ,u nas znów ruja i jestem wykończona :(

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto kwi 18, 2006 12:55

Tak na szybko znalazłam ten wątek o promocyjnym RC
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38101&start=0

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Wto kwi 18, 2006 13:01

Tutaj jeszcze jeden wątek o problemach po RC
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=34620&start=0

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Wto kwi 18, 2006 13:21

Dzieki Burasy :)
Ja tez jakies znalazlam i jutro razem z probkami wysylam do Dystrybutora.
i nie zamierzam dac sie zbyc odpowiedzia ze nie mieli innych sygnalow.
Niemniej czekam na dalsze informacje - piszcie jesli ktos mial problemy po RC
Obrazek

goska_bs

Post » Wto kwi 18, 2006 13:27

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

[poprzednia][następna]