Duza naiwnie myslala ze pojdzie dzis do pracy

bo wczoraj byly juz ok
no to ja Serwis strzelilem dwa rzadkie koopale

a w nocy rzygnelismy sobie z Biznesem na panele
ale jakbysmy wiedzieli czym przyjdzie nam okupic obecnosc duzej w domu .. to chyba zrezygnowalibysmy z tych "atrakcji"
Duza zapakowala nas w kontenerek nie protestowalismy szczegolnie ze pozniej w aucie byli inni biurowi dwunozni ale nie pojechalismy do biura

tylko tam gdzie nam cieli pazury a ze ostatnio nie bylo tam tak zle to bylismy nawet spokojni.
Biznes mieczak dal sie obmacac, osluchac, obejrzec uszy tylko lekko fuknal jak mu wsadzili cos w dupke

(temp. 38,2) troche sie darl jak mu 3x

kluli dupke i probowal ugryzc jedna z dwunoznych
Za to ja (Serwis) pokazalem ze jestem KOCUREM a nie koteczkiem

zjezylem sie pokazalem cala palete pazurow (szkoda ze przycietych) ofuczalem wszystkich jak tygrys pokazujac zebiska
w uszy to sobie jeszcze dalem zajrzec bo sa czyste przy osluchiwaniu zaczalem lekko panikowac a jak mi chcieli wsadzic to dziwne cos w dupke to dalem popis

ale i tak mi wsadzili

(temp. 38,4)
jak zobaczylem to cos czym kluli Biznesa w dupke to sie wscieklem zaczalem dryzc kopac drapac warczec prychac to mi sadysci zarzucili jas recznik na lepek i trzymali w 3
darlem sie jak jakby mnie zywcem obdzierali ze skory

cichlem tylko kiedy cos klulo w tyleczek to powiedzieli ze panikarz i histeryk jestem
Ci dwunozni powiedzieli ze jestem histeryk i dziki KOT.. ale co tam.. niech pamietaja na przyszlosc ze z Dwukotem nie ma zartow
Jak mnie puscili to sie wtulilem w duza (mowila mi pozniej ze serce jej malo nie peklo kiedy tak wrzeszczalem to moze na przyszlosc nie bede juz tak panikowal bo serce duzej faktycznie chore)
Wpisali nam w ksiazeczke ze dostalismy
Betamox
Telfedine
Catosol (o ile duza dobrze to odczytala)
Mamy dostawac papu po lyzeczce

ale za to co godzine

wiec duza siedzi w domu.. czyli cel osiagnelismy
Tylko ze pojutrze znow mamy tam jechac na kontrole... to chyba damy sobie juz spokoj z ta biegunka zeby nam znow nie robili z tyleczkow sitek