I nawilżacz

Moderator: Estraven

PixieDixie pisze:Ciornidło
I nawilżacz

PixieDixie pisze:Ewciu jeszzcze raz slicznie dziekujemyWiesz za co
![]()
![]()
![]()
Ja popoludniu wciaglam sie w wir sprzatania, przewrocilismy do gory nogami nasze "biuro"
Koty patrza na nas jak na debili
M. zrobil z tesciem taka szafke do szafy. gdzie moglismy postawic drukarke, niszczarke itp
Dodatkowe polki do regalu zrobili
Wiec w koncu sie znalazlo miejsce na segregatory z naszych firmTroche porzadku w koncu sie zrobilo bo bylo tego za duzo, a nie bylo gdzie tego upychac, doszlo do tego ze drukarka stala w duzym pokoju gdzie nie bylo zasiegu i... tylko sie denerwowalam.Bo mnie tam draznila.
Jeszcze musze moje puzzle przerzucic na antyrame i chyba poki co schowac. Moze je skoncze w okolicach swiat. Bo na dzis mialam w planach zrobic pierniki.
Wczoraj byla barborka. Kiepski dzien, wszystko swieze. NIe tak sobie wyobrazalismy wszyscy ta barborke w tym roku
Ale aby tradycji stalo sie zadosc, jako corka gornika zrobilam golonko, piwo. Za tate.
Koty maja sie dobrze, pomagaja jak potrafia.
CIorny stal sie amatorem pizzy.

Ja też dziękujęEwa L. pisze:PixieDixie pisze:Ewciu jeszzcze raz slicznie dziekujemyWiesz za co
![]()
![]()
![]()
Ja popoludniu wciaglam sie w wir sprzatania, przewrocilismy do gory nogami nasze "biuro"
Koty patrza na nas jak na debili
M. zrobil z tesciem taka szafke do szafy. gdzie moglismy postawic drukarke, niszczarke itp
Dodatkowe polki do regalu zrobili
Wiec w koncu sie znalazlo miejsce na segregatory z naszych firmTroche porzadku w koncu sie zrobilo bo bylo tego za duzo, a nie bylo gdzie tego upychac, doszlo do tego ze drukarka stala w duzym pokoju gdzie nie bylo zasiegu i... tylko sie denerwowalam.Bo mnie tam draznila.
Jeszcze musze moje puzzle przerzucic na antyrame i chyba poki co schowac. Moze je skoncze w okolicach swiat. Bo na dzis mialam w planach zrobic pierniki.
Wczoraj byla barborka. Kiepski dzien, wszystko swieze. NIe tak sobie wyobrazalismy wszyscy ta barborke w tym roku
Ale aby tradycji stalo sie zadosc, jako corka gornika zrobilam golonko, piwo. Za tate.
Koty maja sie dobrze, pomagaja jak potrafia.
CIorny stal sie amatorem pizzy.
Naprawdę to nic takiego a mama zrobiła to z przyjemnością. A ja dziękuję ci za bardzo miłą rozmowę.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

PixieDixie pisze:Coco wyciska Pixiora z drapaka
Skumulowałi się wszyscy
PixieDixie pisze:Nie chociaż dostał kawałek szynki z mojej
Coco informatyk
PixieDixie pisze:Daj kawałek, daj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 17 gości