MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj na bałkonu ale ino troszku bo wieje okropecznie i Duzia się bojała że nas wywieje.
Mała Ciorna Carmen
U nas nie wiało aż tak okropniocko, ale na balkon to i tak się bojam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj na bałkonu ale ino troszku bo wieje okropecznie i Duzia się bojała że nas wywieje.
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj na bałkonu ale ino troszku bo wieje okropecznie i Duzia się bojała że nas wywieje.
Mała Ciorna Carmen
Hannah12 pisze:Tak, muchy już są. Od śmierci Hakera mam muchy i inne latacze w mieszkaniu
tosiula pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj na bałkonu ale ino troszku bo wieje okropecznie i Duzia się bojała że nas wywieje.
Mała Ciorna Carmen
Dlaczego Lusiu boisz się balkonu? Jest fajnie, słoneczko świeci, zaraz robalki będą i trawka.Nie bój się.
Hannah12 pisze:Tak, muchy już są. Od śmierci Hakera mam muchy i inne latacze w mieszkaniu
tosiula pisze:Hannah12 pisze:Tak, muchy już są. Od śmierci Hakera mam muchy i inne latacze w mieszkaniu
W mieszkaniu jeszcze nie mam. Ale i tak najgorsze są komary
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tosiula pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj na bałkonu ale ino troszku bo wieje okropecznie i Duzia się bojała że nas wywieje.
Mała Ciorna Carmen
To wy nie macie siatki na balkonie? My cały dzień mamy otwarty balkon i sobie chodzimy kiedy mamy ochotę. Ale mamy siatkę i nas nie wywieje.
MB&Ofelia pisze:tosiula pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj na bałkonu ale ino troszku bo wieje okropecznie i Duzia się bojała że nas wywieje.
Mała Ciorna Carmen
To wy nie macie siatki na balkonie? My cały dzień mamy otwarty balkon i sobie chodzimy kiedy mamy ochotę. Ale mamy siatkę i nas nie wywieje.
Mamy siatku. Ino Duzia mówi że tak okropeczny wiater to nas razem z siatku wywieje![]()
Mała Ciorna Carmen
Moli25 pisze:U nas Raz zagrzmialo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości