Moli25 pisze:MaryLux pisze:Kto pójdzie za mnie jutro do pracy?
A za mnie?
Ja nie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A za mnie?
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Ja nie chodzę, mi chodzą
No fakt, ja też chodzę. Ty mi nie chodzisz, chyba że lecznicę w moim bloku odwiedzasz (warto!)
A za mnie?
Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Ja nie chodzę, mi chodzą
No fakt, ja też chodzę. Ty mi nie chodzisz, chyba że lecznicę w moim bloku odwiedzasz (warto!)
My chodzimy na Ledóchowskiego. Z Twoich okolic to mi najbliżej do TiAmo
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Kto pójdzie za mnie jutro do pracy?
A za mnie?
To może za mnie pójdziecie, a ja za Was?
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Kto pójdzie za mnie jutro do pracy?
A za mnie?
Nie pójdę za Ciebie, bo bym 90% składu osobowego wymordowała
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Kto pójdzie za mnie jutro do pracy?
A za mnie?
![]()
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Kto pójdzie za mnie jutro do pracy?
A za mnie?
![]()
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Ja nie chodzę, mi chodzą
Ja z Lusią też na Ledóchowskiego: tak kazała Lusina fundacja. Z TiAmo zamówiłam pizzę dwa razy: pierwszy i ostatni, nie przypasowała mi smakowo
A za mnie?
![]()
Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Ja nie chodzę, mi chodzą
Ja z Lusią też na Ledóchowskiego: tak kazała Lusina fundacja. Z TiAmo zamówiłam pizzę dwa razy: pierwszy i ostatni, nie przypasowała mi smakowo
Mi pasuje bardzo, zarówno razowe ciasto, jak i ilość składników. Za to z ProPizza już więcej nie zamówię. 40 metrów od nas a 2 godziny dostawa![]()
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:A za mnie?
![]()
OOOO, a kogo byś oszczędziła?
Ziemosław pisze:W DaGrasso byłam raz i wyplułam ten kawałek podeszwy który łaskawie nazwano pizzą.
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:W DaGrasso byłam raz i wyplułam ten kawałek podeszwy który łaskawie nazwano pizzą.
W tejże firmie przez 3 dni pracowała moja dawna uczennica. Odeszła, bo w tym czasie właściciel ją zdążył okląć bardziej niż własny ojciec przez całe ycie. Dodam, że dziewczę pracowite, z tych do tańca i do różańca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 438 gości