Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Nie sty 08, 2017 11:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Miauniedobry :) Ciociu, zabierz moją @ do pracy!

A co nudzi sie biedna w domu ? 8O 8O 8O
Czytałam ,że dziś zawiązywałaś więzy przyjaźni z nowymi sąsiadkami wetkami :mrgreen:

No właśnie po to ją zabierz do pracy, żeby mnie tam nie zabierała!!!!! One już nie mogły być bliżej nas...
Inka

Fakt, 30 metrów od mojej bramy. I to naokoło trawnika

biedna Inusia :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 09, 2017 11:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Witam poniedziałkowo ! :)
Bardzo mnie zasmuciła wczorajsza wiadomość o Inusi :( Bardzo współczuję Marysi bo wyobrażam sobie co teraz czuje i przeżywa.Pisałyśmy wieczorem i była bardzo wzruszona odezwem na apel Marty ale przecież nie ma się co dziwić bo Inusia ma wielu przyjaciół na miau.
W moje dziewczyny wczoraj jakieś zło wstąpiło bo biły się i ganiały strasznie. Okładały się łapkami . Oczywiście prowodyrką bójki była Pola. W przedpokoju rzuciła się na Zuzię obalając ją . Zuzia nasyczała na nią i udało jej się uciec a Pola została z kupką futra w pyszczku. Później Zuzia schowała się w domku a Pola próbowała ją z niego wygonić. Biły się na drapaku , w szafie aż w końcu Zuzia poszukała schronienia na moich rękach.
Przyznam ,że nie wiem co to było bo wcześniej im aż takie bójki nie zdarzały. Dziś za to wylizują sobie łebki i uszka jakby nigdy nic.
Ja jeszcze dziś do pracy po południu i od jutra dwa dni wolne i oczywiście pijawki. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 09, 2017 11:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Może to takie pacanki. A futro w pyszczku samo zostało :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 09, 2017 11:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

MalgWroclaw pisze:Może to takie pacanki. A futro w pyszczku samo zostało :wink:

Wyjątkowo nie wyglądało to na zabawę taka jak zawsze.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 09, 2017 12:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Ewciu, u mnie to prawie zawsze wygląda na rozróbę godną kiboli i futro w pysku Ofelii to norma. Ale oglądający ludź dostaje palpitacji i nie raz nie dwa rzuca się na ratunek. Moje pannice też się parę razy wczoraj "pacały", ale generalnie większość dnia przespały. Myślałam że w nocy będzie Wielka Kociubicka, a tu nic, poza okresowymi zmianami miejscówek spały dalej. Chyba zapadają w sen zimowy.
PS. Chrapanie Ofelii śpiącej w koszyku przy kaloryferze słyszalne jest tak samo jak wtedy gdy śpi koło mnie na poduszce.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 09, 2017 12:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:

kocie zabawy różnie wyglądają, czasami bardzo brutalnie :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon sty 09, 2017 12:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Ewciu, u mnie to prawie zawsze wygląda na rozróbę godną kiboli i futro w pysku Ofelii to norma. Ale oglądający ludź dostaje palpitacji i nie raz nie dwa rzuca się na ratunek. Moje pannice też się parę razy wczoraj "pacały", ale generalnie większość dnia przespały. Myślałam że w nocy będzie Wielka Kociubicka, a tu nic, poza okresowymi zmianami miejscówek spały dalej. Chyba zapadają w sen zimowy.
PS. Chrapanie Ofelii śpiącej w koszyku przy kaloryferze słyszalne jest tak samo jak wtedy gdy śpi koło mnie na poduszce.

U mnie też sie ganiają i pacają nie raz i nie dwa tak było ale nigdy Zuzia nie szukała u mnie pomocy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 09, 2017 12:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Nie wiem co o tym myśleć na szczęście dziś jest spokój.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 09, 2017 12:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Nie wiem co o tym myśleć na szczęście dziś jest spokój.

moje rude czasami tak sie piorą ,ze aż futro fruwa :strach: :strach: :strach:
a za chwilę zgoda
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sty 09, 2017 12:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Zobaczę jak dziś przyjdę wieczorem jakie dziewczyny będą mieć humorki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 09, 2017 12:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Zabiję Pole. :evil: :evil: :evil:
Właśnie wylala mi na laptopa cały kubek z kawa. :placz: :placz: :placz:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 09, 2017 12:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Pola niewinna! Kubek ją zaatakował i musiała się biedna bronić!
Albo broniła ciebie przed toksyczną kawą!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon sty 09, 2017 13:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Pola niewinna! Kubek ją zaatakował i musiała się biedna bronić!
Albo broniła ciebie przed toksyczną kawą!

Jestem tak wściekła że nie masz pojęcia aż mi się płakać chcę. Jutro mam zrobić opłaty A ja bez kompa jestem. Szlag by to trafił. Małpa siedzi W tunelu i mi się na oczy nie pokazuje i jej szczęście bo nie wiem co jej dzisiaj zrobię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 09, 2017 13:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Wystraszyła się :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 09, 2017 14:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 40 i PIJAWEK

Może da się wysuszyć suszarką do włosów?
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]