taką nudę to ja uwielbiam

a co do posikiwania Majki, hmm... u mnie jest też taki problem
tylko ni kartoniki a nasze rzeczy i ręczniki i najlepiej żeby były świeżo wyprane
Kiareczka nauczyła mnie szybko chować do szaf pranie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania Z pisze:Aniu, jeżeli u majki są zaczątki grzybka, to nie czekaj, zaszczep całe towarzystwo i to 3 krotnie
jak się grzyb rozszaleje to będzie dopiero jazda
ale to tylko takie moje spostrzeżenie, bo troszkę grzybków w okolicy "wyrosło"
Ania Z pisze:no nie Panowiejak tak można i jeszcze nic nie powiedzieliście Ani, wstyd, choć trzeba było się szeroko boczkiem uśmiechnąć
myslałam, że sobie poczytam jak sobie miłość kwitnie i tłuszczyku przybywa, a tu takie rzeczy
Ania Z pisze:ps. czy ja mogę złożyć reklamację, ja nie wiedziałam, co sobie za łobuza z tej W-wki przywiozłam
toto było takie grzeczniutki, milutkie, odważne, a w zeszłym tygodniu u weta anioła wstąpił w nią demon mordercy
emanka pisze:Ania Z pisze: pisze:
ps. czy ja mogę złożyć reklamację Wink, ja nie wiedziałam, co sobie za łobuza z tej W-wki przywiozłam
toto było takie grzeczniutki, milutkie, odważne, a w zeszłym tygodniu u weta anioła wstąpił w nią demon mordercy
Ad. ps - reklamacji nie przyjmujemy Very Happy widziały gały co brały Twisted Evil toć to od początku nie było spokojniutkie, zreszta szylkredki to cholerki! Very Happy a co jej niedobrego robiłaś, przecież nie bez przyczyny się kłóciła.
Ania Z pisze:jestem pełna podziwu![]()
jak ty księżniczke odchudzasz? czym?
ja staram się Nalkę, bo ona to już nie kot tylko hipciu![]()
i jakoś mi nie idzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Meteorolog1 i 60 gości