Tez patrze. W ogole to na.wszystko o duchach odkad żyje
Moderator: Estraven
barbarados pisze:W środę , czekając na kuriera , pomyłam okna , odkurzyłam , posprzatałam , usiadłam do książki i... zrobiła się 24 .
Wczoraj gotowałam kuraka . Kotom , oczywiście . Najpierw spędziłam cały ten czas w kuchni , bo kociska pchały się do gara .Potem znowu książeczka .
![]()
Zostawiłam gałganom na noc dwie kopiaste miseczki kurczakowego miącha . Rano były wylizane .![]()
Filek kicha . Ma apetyt . Nic mu z nocha nie leci a psika sobie . Chyba nas wet czeka .![]()
Idę zaległości ponadrabiac

barbarados pisze:Mireczko , cztery ćwiartki opierniczyły . Duże ćwiartki . Myślałam , że im na dwa dni starczy a tu masz . Chyba poszukam chodowcy kurczaków na czterech nogach . Moze w okolicy Czernobyla ?![]()
MB , jak to dawkować ?
Dziś pochodziłam . Pokupiłam . Goraco było jak nie wiem . Pańcio wrócił po parodniowej nieobecności i koty się fochnęły . Lonia mijała pańcia i otentacyjnie szła się miziać do mnie . A Luna chciała mu poszarpać bluzę a jak jej zabierał , to go ugryzła

barbarados pisze:MB , jak to dawkować ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości